Search form

25.09.2009

Drukāt

Pirmā LNS Domes sēde

  19. septembrī notika pirmā jaunievēlētās LNS Domes sēde pēc LNS 17. kongresa. Šīs sēdes galvenais dienaskārtības jautājums bija LNS valdes un viceprezidentu vēlēšanas.   LNS prezidents...
 
19. septembrī notika pirmā jaunievēlētās LNS Domes sēde pēc LNS 17. kongresa. Šīs sēdes galvenais dienaskārtības jautājums bija LNS valdes un viceprezidentu vēlēšanas.
 
LNS prezidents Arnolds Pavlins Domes locekļiem (kopskaitā 21) lika priekšā apspriest divu viceprezidentu un divu valdes locekļu kandidatūras. 15 Domes delegāti nobalsoja par šādu LNS valdes sastāvu: LNS prezidents Arnolds Pavlins, viceprezidenti – Komunikācijas centra direktors Edgars Vorslovs un Rēzeknes reģionālās biedrības priekšsēdētāja Sandra Gerenovska, valdes locekļi – Valmieras reģionālās biedrības priekšsēdētāja Dace Lāce un Rīgas reģionālās biedrības priekšsēdētāja Māra Lasmane.
 
Jau informējām, ka 22. augustā kultūras centrā „Rītausma” notika LNS 17. kongress, kurā piedalījās 82 delegāti. Par prezidentu atkārtoti ievēlēts Arnolds Pavlins. Ar balsu vairākumu tika apstiprināta Dome 23 cilvēku sastāvā un pieņemts LNS Rīcības plāns turpmākajiem 4 gadiem.
 
Teksts: Ivars Kalniņš
25.09.2009

Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas