Search form

23.01.2015

Drukāt

Tuvojas Nedzirdīgo filmu festivāls (video)


 

Tuvojas Nedzirdīgo filmu festivāls, tāpēc mēs vēlējamies paziņot jaunumus interesentiem. Filmu festivāls tiks organizēts marta beigās. Esam nolēmuši gatavo filmu nodošanas termiņu pagarināt. Cerams, paspēsiet sagatavot filmas līdz 28.februārim.

Ja nepieciešama palīdzība filmas montāžā, līdz 31. janvārim varat vērsties pie Kristapa Legzdiņa – viņš iemācīs, palīdzēs, ieteiks, kā montēt filmas. Ar viņu var kontaktēties pa tel. 26985905 (tikai sms) vai e-pastā: [email protected]. Gaidīsim!

Lai festivālā būtu daudz interesantu un foršu filmu,  aicinām visus aktīvi piedalīties ar savām filmām. Varbūt jums nav nekādu ideju filmai? Jūs arī varat konsultēties pie Kristapa Legzdiņa, viņš centīsies palīdzēt. Neaizmirstiet ievērot noteikumus: http://www.lns.lv/lat/?doc=12767. Tie jau publicēti arī facebook, draugiem.lv.

Filmu festivālā būs dažādas nominācijas, piemēram, labākā filma, labākais/ā aktieris/aktrise, labākais operators, labākā montāža, labākais režisors un citi. Uzvarētājiem būs naudas balva. Mēs ļoti gaidīsim jūsu filmas. Lai jums veicas!

 

Video: Kristaps Legzdiņš
Teksts: Ivars Kalniņš un Kristaps Legzdiņš


Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas