Search form

23.10.2015

Drukāt

“Kopsolī” desmitais numurs ceļā pie sava lasītāja


Šis numurs pirmām kārtām sniedz plašu informāciju par visiem Nedzirdīgo nedēļas pasākumiem. Un to bija daudz –  vērtīgi, noderīgi, interesanti organizēti, tie  pulcēja daudz apmeklētāju gan Rīgā, gan biedrībās uz vietas. Ja nebijāt daudzo dalībnieku pulkā,  tagad varat palasīt un pavērot fotoainas par to norisi ( mājaslapā ievietoti arī videofragmenti).

Oficiālās vēstis ietver LNS vadības svarīgāko darbu pārskatu, kā arī LNS valdes un Domes sēžu aprakstus.

Vides lapās šoreiz vērtīga informācija par to, ko ēdam, kādu pārtiku iegādājamies, kam jāpievērš uzmanība (skat. pieteikumu atsevišķi).

Turpat arī uztura speciālistes Dainas Rusules ieteikumi veselīgas ēdienkartes veidošanā.

Vides pieejamības tēmai šoreiz veltīts aktuāls materiāls par pieslēgumiem jaunajai digitālajai ierīcei-planšetdatoram. Uzzināsiet par izdevīgupiedāvājumu no LMT.

Sociālajā lapā šoreiz bēdīgs pastāsts no Smiltenes puses par pārpratumiem, kas rodas, ja dažādās nepieciešamās dzīves situācijās nepieaicina tulku.

Savā kopdzīves pieredzē dalās dzīvesbiedri Imants un Dzintra Intsoni, kuri nosvinējuši savas zelta kāzas.

Sporta lapā – par Latvijas nedzirdīgo sportistu startiem pasaules nedzirdīgo čempionātos peldēšanā un orientēšanās sportā aizokeāna zemē – ASV.

Pēdējā lappuse veltīta informācijai par turpmākajiem pasākumiem biedrībās novembrī, mīļi sveikti jubilāri un ir arī LIELS PALDIES  – par ko, izlasiet paši!

Bet nu jau jādomā par nākamgadu!

Sākusies abonēšana 2016. gadam, un te man jums ir priecīga vēsts – mūsu košās avīzes cena nemainās ne par centu. 

Paliksim kopā arī turpmāk!


Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas