Search form

10.11.2015

Drukāt

Jauniešiem: iespēja būt Eiropas Parlamentā Strasbūrā

Photo

Eiropas Nedzirdīgo jauniešu savienība (EUDY) aicina nedzirdīgus jauniešus pieteikties uz Eiropas Jaunatnes pasākumu (EYE), kas notiks 2016.gada 20. – 21. maijā Eiropas Parlamentā Strasbūrā, Francijā.


Kas ir EYE – European Youth Event? 2014.gadā Eiropas Parlaments pirmo reizi organizēja šo pasākumu visiem Eiropas jauniešiem. Šajā pasākumā piedalījās arī EUDY jaunieši. Šogad EYE 2016 notiks dažādi pasākumi, kura devīze ir “Kopā mēs varam radīt pārmaiņas” –  politiskajā, sociālajā un kultūras jomā. Visas aktivitātes būs vērstas uz piecām galvenajām tēmām: karš un miers (perspektīvas mieram pasaulē); apātija vai piedalīšanās (dinamiskas demokrātijas programma); atstumtība vai iekļaušana (represijas pret jauniešu bezdarbu); stagnācija vai inovācija (rītdienas darba pasaule); sabrukums vai veiksme (jaunas iespējas ilgtspējīgai Eiropai).

EUDY piedāvā nedzirdīgiem jauniešiem apmeklēt Eiropas Parlamentu, vērot deputātuu darbu, piedalīties darba grupās, satikties ar citiem jauniešiem. EUDY nedzirdīgiem jauniešiem, kuri piedalīsies šajā pasākumā, tiks apmaksāts ceļa izdevumi (noteikts limits), nodrošinās naktsmītni jau rezervētā vietā. Bet par ēšanu jāparūpējas pašiem. 

EUDY aicina jauniešus pieteikties uz šo pasākumu līdz 20.novembrim, aizpildot reģistrāciju tiešsaistē: https://docs.google.com/a/eudy.info/forms/d/1WTzi-FWIxy8cS9cRo-igtnXQe0_I7bt_WG3Lo0z9tLM/viewform?c=0&w=1

Tajā jāieraksta motivācijas vēstule ar 200 vārdiem vai jāpievienot 2 min video – stāstījums starptautiskās zīmēs.

 Jums ir iespēja ieskatīties video no EYE 2014:

Ja jums ir kādi jautājumi vai vajadzīga palīdzība, varat vērsties pie LNS Jauniešu centra vadītāja Kristapa Legzdiņa (e-pasts: [email protected]; skype: LNSjauniesi; tel.26985905).

Atveriet sevi Eiropai un izmantojiet šo iespēju sevis pilnveidošanā, jaunieši!

 

 Teksts: Ivars Kalniņš
Video: no EUDY arhīva

 

 


Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas