Search form

15.12.2015

Drukāt

Nedzirdīgo mākslinieku kopai „Cerība”– 24 gadi

6.decembrī nedzirdīgo mākslinieku kopa CERĪBA svinēja savu 24 gadu jubileju. Par godu tai mēs aizbraucām uz Zirga stalli „EKVI”, kas atrodas skaistā vietā netālu no Rīgas, Carnikavas novada Eimuros.


Tur priecājāmies, baudījām atpūtas mirkļus kopā ar īpašiem dzīvniekiem – zirgiem. Pirms izjādes tikām instruēti, mums izstāstīja drošības noteikumus, kas jāievēro, atrodoties zirga mugurā. Pēc tam apguvām pamatiemaņas jāšanā.Izjāde noris noteiktā maršrutā – cauri gleznainām pļavām meža virzienā, bet atpakaļceļā – pa meža takām uz stalli.

Pēc izjādes cienājām zirgus ar līdzpaņemtiem našķiem – āboliem un burkāniem, paglaudījām, pavērojām un sarunājāmies ar viņiem. Izjādes ar zirgu – tas ir forši un romantiski! Bet to visu var īsti baudīt vien tad, kad nav jāuztraucas par to, kā negrīļojoties noturēties sedlos un galu galā – kā pateikt zirgam, ka gribi apstāties!

Pēc izjādes aizbraucām uz krogu „Vanagu ligzda” Baltezerā. Kopīgi paēdām, baudījām karstvīnu, parunājāmies, un katrs uzrakstīja savus vēlējumus nākamajam gadam. Tad iededzinājām 24 svecītes Santas pašceptajā tortē…

Sekoja Ziemassvētku dāvanu loterija un pantiņu skaitīšana.

Foto galerijas var aplūkot: https://www.facebook.com/LNS-nedzirdīgo-mākslinieku-kopa-Cerība-707305759379982/ 

 

Foto un teksts: Santa Kesenfelde


Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas