Search form

22.01.2016

Drukāt

Paldies pateikšana Rehabilitācijas centrā

Gadu mija ir īstais laiks, kad izteikt pateicību darbiniekiem par visu labo, kas aizvadītajā gadā paveikts. Iespējas pateikt paldies darbiniekiem par lielisku darbu ir dažādas – gan materiālā, gan nemateriālā izteiksmē: svarīgi, ka darbinieku pamana un novērtē viņa devumu, līdz ar to paldies pateikšana vienmēr ir nepieciešama pēc labi paveikta darba. Un tāpēc LNS Rehabilitācijas centrs (RC) 9. janvārī saviem darbiniekiem sarīkoja neaizmirstamu tikšanos.


Pasākumu atklāja mūsu vismīļākie pašdarbnieki Biruta Lasmane, Maiga un Juris Elbroti ar novēlējuma melodeklamāciju “Laimīgu Jauno gadu”. Bet oficiālo daļu vadīja pati LNS Rehabilitācijas centra valdes priekšsēdētāja Sandra Gerenovska, kas pateicās visiem darbiniekiem, atsaucot atmiņā 2015. gadā paveikto.

Uz pasākumu bija uzlūgts arī LNS prezidents Edgars Vorslovs. Svētku uzrunā viņš pateicās centram par ieguldīto darbu, par progresu jaunu tehnoloģiju izmantošanā un klientu apmācībā, par klientu labu apkalpošanu, īpaši atzīmējot tos darbiniekus, kas daudz darījuši ne tikai sava kolektīva uzdevumu izpildē, bet arī  vietējās reģionālās biedrības un LNS labā.

 Par brīvprātīgu atbalstu savu reģionālo biedrību nedzirdīgo kopienas attīstībā, par  veiksmīgu sadarbību ar pašvaldībām un finansu resursu piesaisti, par ieguldījumu zīmju valodas un amatiermākslas izkopšanā – atsevišķi katrs par  savu attiecīgo ieguldījumu tika sumināti šādi  darbinieki: Ritma Egle, Ainārs Ostvalds, Žanete Škapare, Aiva Šilinska, Inese Geduša, Elvīra Čaika, Gundega Paņko, Sandra Gutāne, Vita Kamare, Ilona Liniņa, Lilita Janševska, Genovefa Ņevjadomska, Valdis Krauklis, Dana Kalpiņa – Geida, Dzintra Kukša.

  Pateicību saņēma arī Dienas centra “Rītausma” kolektīvs par ieguldījumu, sniedzot dažādus sociālās rehabilitācijas un brīvā laika lietderīgas pavadīšanas pakalpojumus LNS biedriem (vecākiem cilvēkiem, māmiņām ar maziem bērniem, grūtniecēm, nedzirdīgiem ar intelektuālās attīstības traucējumiem utt.).

Vakars pagāja priecīgā noskaņā ar dejām, spēlēm, dziesmām un melodeklamācijām. Ar mums kopā bija arī Elizabete Zagorska ar grupu. Lai mums visiem ir veiksmīgs 2016. gads, un lai piepildās katram savas vēlēšanās!

 

Brigita Lazda
Foto: Valdis Krauklis


Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas