Search form

16.01.2017

Drukāt

Eiropas Nedzirdīgo savienība (EUD*) aicina darbā

Photo

EUD piedāvā iespēju strādāt Briselē, Beļģijā par EUD politikas virsnieka un izpilddirektora palīgu/asistentu, kurš ar dinamisku un motivētu darbu veicina EUD galveno politisko mērķu sasniegšanu.


Nepieciešamās prasmes

Izcilas zināšanas starptautisko zīmju lietošanā;

angļu rakstu valodas zināšanas;

 ES tiesiskā regulējuma likumdošanas  un ANO Konvencijas par personu ar invaliditāti tiesībām  pielietojuma praksē pārzināšana;

 informācijas un publikāciju nodrošināšana par ES politikas jaunām tendencēm un iniciatīvām,  EUD aptauju organizēšana utt.

Kandidātam nepieciešama  vismaz  1 – 2 gadu pieredze līdzīgā amatā NVO, Eiropas Savienības institūcijās vai savas valsts līmenī.

Pieteikšanās nekavējoties – līdz 31. janvārim!  Jāsāk strādāt ne vēlāk kā 2017. gada 27. februārī.

Alga: 2000 – 2.500 EUR mēnesī (bruto) saskaņā ar pilna darba laika pastāvīgo līgumu  2017. gadam, pēc tam atkarībā no paveiktā darba novērtējuma. Darbs var ietvert vakarus, nedēļas nogali, arī daudz izbraukumu pa Eiropu.

Papildus nosacījumi

Gada sabiedriskā transporta biļete vilcienam vai metro/autobusam no/uz biroju,

ikgadējs atvaļinājums – 20 dienas.

*EUD dibināta 1985. gadā, un tā  ir vienīgā organizācija, kas pārstāv  nedzirdīgo zīmju valodas lietotāju intereses Eiropas līmenī, uzturot  dialogu ar Eiropas Savienības iestādēm un dalībvalstu nacionālām organizācijām.

Plašāka informācija: www.eud.eu

 

Sagatavoja: Ilze Kopmane

Pievienotie faili


Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas