Search form

05.01.2010

Drukāt

Ziemassvētku noskaņas Rīgā, Jelgavā un Tukumā

Photo


 
Jelgavā

19. decembrī Jelgavas Pieaugušo izglītības centrā ieskanējās pirmais Ziemassvētku zvaniņš. Tur notika pasākums, uz kuru negaidīti bija ieradies daudz cilvēku. Viņi iepazinās ar Ziemassvētku tradīcijām, ticējumiem, paražām un nacionāliem ēdieniem. Apmeklētāju prieku vairoja piedalīšanās loterijā un pašu labie savstarpējie novēlējumi.




Rīgā

26. decembrī KC ''Rītausma'' Ziemassvētku pasākumu apmeklēja rekordskaits cilvēku – ap 180, norises vietā pat sāka trūkt krēslu. Apmeklētāji iejutās Ziemassvētku noskaņās – iepazinās ar to vēsturi, ticējumiem, ēdināšanas īpatnībām. Notika neliels koncerts, zīlēšana, konkurss par skaistāko galda noformējumu. Pateicoties Annai Moisejai, bija sarīkota izstāde, kurā piedalījās 24 čaklas rokdarbnieces ar 114 darbiem.




Tukumā

26. decembra vakarpusē tukumnieki arī bija sarosījušies uz Ziemassvētku pasākumu. Visi ieradās ar maskām, katrs nodeklamēja savu Ziemassvētku dzejoli, izlozēja balvas loterijā. Visaktīvākais bija nenogurdināmais klauns Oļegs Adamovičs, kas visus uzjautrināja ballē līdz pusnaktij.


 
 
Teksts: Ivars Kalniņš
Foto: Māra Lasmane
05.01.2010

Atpakaļ

Uz augšu

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas