Search form

05.01.2010

Drukāt

Aicina pieteikt savas preces interneta veikalam

  Ziemassvētku laikā visai sekmīgi notika invalīdu ražojumu tirdziņš. Lai atbalstītu šos amatniekus visa gada garumā, tagad radīta iespēja ievietot viņu ražojumu piedāvājumu interneta veikalā ww...
 
Ziemassvētku laikā visai sekmīgi notika invalīdu ražojumu tirdziņš. Lai atbalstītu šos amatniekus visa gada garumā, tagad radīta iespēja ievietot viņu ražojumu piedāvājumu interneta veikalā www.shop365.lv zem sadaļas Īpašie darinājumi. Atverot šo sadaļu, pircējs būs informēts par to, ka ar savu pirkumu viņš atbalsta ražotājus ar īpašām vajadzībām.

Piedāvājums būs pieejams trīs valodās – latviešu, krievu un angļu, kas paplašinās iespējas amatniekiem realizēt savus ražojumus ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās. Tādējādi vienlaikus būs piesaistīta sabiedrības uzmanība tam, ka arī šie  invalīdu darinājumi – pārsvarā tieši roku darbi –  ir konkurētspējīgi kopējā amatnieku tirgū.

Šī jaunā projekta autori cer uz invalīdu organizāciju atsaucību, informējot par saviem radošajiem cilvēkiem, lai varētu ar viņiem sakontaktēties, iegūt darināto  preču aprakstus un fotogrāfijas ievietošanai interneta veikalā. Saziņai e-pasts: [email protected].
Mūsu ideja – īpašiem cilvēkiem  īpašus nosacījumus – jau sākusi realizēties. Atbalstiet to!

Lai jauki mirkļi Jaunajā gadā vairojas, darot prieku citiem.
 
Uz sadarbību aicina  Mediņu ģimene no Jelgavas: [email protected]
05.01.2010

Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas