Search form

16.11.2017

Drukāt

Kopsolī atkal ierodas pie jums!

Photo

Kā vienmēr, KopsoLī ir klāt kā viesis jūsmājās ar daudziem jaunumiem. Šoreiz tas ir 11. numurs – priekšpēdējais šajā gadā un, protams, veidots Latvijas 99. dzimšanas dienas noskaņās , krāsains un priecīgs būt kopā ar jums, lai stāstītu par LNS dzīvi un to darbu, ko veicam visi kopā, tuvojoties gadumijai.


Varam jau veikt zināmu atskaiti par to, kā risinājies darbs dažādās jomās, – par to informē LNS vadība un LNS Rehabilitācijas centrs. Tas redzams arī biedrību ziņu apkopojumā no visas Latvijas.

Par to, kas redzēts un paņemts pieredzei ziņo starptautisko pasākumu dalībnieki šajā numurā, bet KS “portfelī” ir vēl vairākas citas ziņas, ko publicēsim pēdējā šī gada numurā decembrī.

Šajā numurā sākam publicēt intervijas ar jaunajiem LNS Goda biedriem – šoreiz ar Jautrīti Gromu, turpat blakus atceroties arī LNS Goda biedri –   nedzirdīgo teātra zvaigzni Eleonoru Stepaņuku.

Nebaidīties no grūtībām zināšanu uzkrāšanas ceļā aicina Ieva Vilciņa, bet par projektu “Vēsturiskais ceļš uz Latvijas simtgadi”pārdomās dalās mūsu biedri, kuri to atzīst par savu sirdsdarbu.

Nobeigumā vēl tikai atgādinājums par to, ka pienācis laiks apliecināt uzticību savam “Kopsolī”un, ja vēlaties to saņemt papīra formātā, tad dodieties to abonēt uz Latvijas pastu (saņemšanai mājās) vai Elvīras ielu 19 (saņemšanai uz vietas LNS mītnē). Noteikumi abonēšanai publicēti KS 11. nr. pēdējā lappusē!

Priecīgus svētkus un labu lasīšanu novēl KS radošā komanda: Ilze Kopmane, Zigmārs Ungurs, Juris Grundulis


Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas