Search form

16.11.2018

Drukāt

Arī mēs – Latvijas simtgadei

Photo

Iznācis LNS laikraksta “Kopsolī” 11. – priekšpēdējais numurs šajā gadā, saturiski iekļaujoties Latvijas valsts 100 gadu jubilejas vispārējā svinīgā noskaņā.


LNS ir iemesls pamatoti lepoties ar to, kas paveikts, lai arī LNS biedri kā visas sabiedrības daļa godam sagaidītu savas valsts pastāvēšanas svētkus – skat. 1. lpp.

Mēs mīlam savu zemi, mēs turam rūpi par to, kas un kā tajā notiek. Par to liecina LNS biedru pārdomas un novēlējumi Latvijai lielajā jubilejā – 3. lpp.

Mēs svinam Latviju, arī iepazīstot to tuvāk – dodoties braucienos pa ievērojamām vietām, vērojot tās dabas un vēsturiskās kultūrainavas, kopīgi apmeklējot muzejus, kā arī savās biedrībās svinot tradīciju dienas un piedaloties dažādos tematiskos Latvijai veltītos pasākumos – skat.8. un 9. lpp.

Savu zemi LNS pilntiesīgi pārstāv arī aiz tās robežām starptautiskos pasākumos, gūstot pieredzi, kas noder tālākā darba pilnveidošanā – skat.5. un 6. lpp.

Latvija savu jubileju svin ar plašu vērienu. Bet kā tas bija agrāk? Par to ir sagatavots raksts no LNS muzejā rodamiem materiāliem – skat. 2. lpp.

Mīļie lasītāji! Šis ir priekšpēdējais KS numurs šogad, un pienācis laiks pasūtīt to 2019. gadam, kad tam apritēs 65 gadi.

Vienmēr kopā ar jums!

KS redaktore Ilze Kopmane
 


Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas