Search form

22.11.2018

Drukāt

LNS Jauniešu centrs pirmo reizi organizēja FOTO KONKURSU “Latvijas 100gadei”

LNS Jauniešu centrs no 2. novembra līdz 15. novembrim organizēja fotokonkursu “Latvijas simtgadei”, un šajā pasākumā varēja piedalīties ikviens nedzirdīgs vai vājdzirdīgs cilvēks bez vecuma ierobežojuma, neatkarīgo no foto pieredzēm un prasmēm.


Katram dalībniekiem bija iespēja iesūtīt sev tīkamākās fotogrāfijas, kas uzņemtas Latvijā, – varēja būt gan dabas ainavas, gan portreti, gan pasākumi un citi.

Līdz 2. novembrim LNS Jauniešu centra fotokonkursam pieteicās 15 dalībnieki ar 38 bildēm. Bet jau no 3. novembra līdz 15. novembrim LNS JC facebook lapā notika balsošana – bija iespēja aplūkot bildes un nobalsot, uzspiežot “Man patīk/Like” sev tīkamākajām bildēm.

Balsojums katram foto bija dažāds – kādam vairāk balsis, citam mazāk. Balsis ne tikai saskaitīja facebook, bet arī žūrijas padome izvēlējās sev tīkamāko bildi, tāpēc beigās sanāca pavisam savādāks rezultāts, nekā tika prognozēts facebook lapā pēc “Like/Man patīk!” saskaitīšanas.

Kopvērtējumā trešo vietu ar 50 punktiem ieguva fotoautore Rūta Bernaua, kuras fotogrāfijā attēlots Latvijas simbols – mārīte.

Otrā vieta ar 90 punktiem Anitai Grahoļskai ar bildi, kur redzama vista.

Savukārt pirmo vietu ar 130 punktiem ieguva Artis Ozols ar skaistu Rīgas skatu miglā.

LNS Jauniešu centrs saka lielu paldies visiem dalībniekiem par aktīvu dalību fotokonkursā. Arī turpmāk būs konkursi par citām tēmām.

Uz tikšanos nākamajā!

 

Krista Kristīne Magone


Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas