Search form

09.03.2010

Drukāt

Dana iejutās multfilmas „Nu pagaidi!” zaķīša lomā

7. marta TV 3 šovā „Dejo ar zvaigzni 3” dalībniece vājdzirdīgā Dana Dombrovska un viņas partneris Aleksandrs Aļošins nodemonstrēja džaivu. Šajā ceturtajā raundā abiem dejotājiem dotais žūrijas vērtējuma balsu skaits, salīdzinot ar iepriekšējo šovu, bija nedaudz lielāks.


Dalībnieku dejas rotaļīgās noskaņās noslēdza Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins, kuri deju laukumā uzbūra vilka un zaķa saspēli, iedvesmojoties no multfilmas „Nu pagaidi!” Šova studijā klātesošie skatītāji šo priekšnesumu uzņēma ar ovācijām, bet žūrija bija kritiskāka, piešķirot viņiem 31 punktu.
Dejotāju sniegumu taisnīgi, bet stingri vērtēja deju skolas vadītāja, deju tiesnese Anita Šmite, baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs, Latvijas Nacionālā teātra horeogrāfs Alberts Kivlenieks un radio „Star FM” raidījuma „Zoopasta” un TV3 spēles „Dullais desmitnieks” vadītāja Baiba Sipeniece–Gavare. Žūrijas un skatītāju kopvērtējums noteica, ka šovs šoreiz jāatstāj populārajai dziedātājai E.Fūrmanei un R.Mailītim.
 

 
Ieraksts no šova „Dejo ar zvaigzni 3”, kad bija Danas Dombrovskas uznāciens.
 
Juris Šteinbergs: Nu tad beidzot zaķi noķēra! Visi noteikti atpazina personāžas no multfilmas.
Anita Šmite: Deja ļoti emocionāla, un es pat atgriezos bērnībā. Visu deju noskatījos ar smaidu uz lūpām, tas bija patīkami, bet man gribējās redzēt arī džaivu, kura soļu bija ārkārtīgi maz. Vairāk Danas izpildījumā bija rokenrola nekā džaiva. Tai pašā laikā priekšnesums bija ļoti jauks. Lieku – 7!
Alberts Kivlenieks: Ja vēl tās zaķa ausis varētu pastiept kā tajā multfilmā! Patiešām atgriezāmies bērnībā. Bet – ja jācieš, tad jācieš kā brazīlietim, ja jāmīl, tad jāmīl kā itālietim, ja atpūšas, tad tā kā krievi. Jūsu priekšnesumā tomēr latviskums lauzās cauri. Dana bija riktīgs 8.marta zaķis, bet vajadzēja būt nekaunīgākai, izaicinošākai. Lieku – 7!
Baiba Sipeniece – Gavare: Man vienīgajai laikam nebija nekādas asociācijas ar multfilmu „Nu pogodi”, jo zaķēns multfilmā taču bija puisītis. Vilkam tad bija kedas, nevis kurpes. Tomēr lieku – 10!
Vladimirs Ponomarjovs: Teikšu, kā ir. Ļoti mīļš teātris, ļoti amizants trusītis, bet es sākumā nesapratu, kāpēc pie trusīša lien jūrnieks. Esmu šodien ļoti labvēlīgi noskaņots. Labi – 7!
Juris Šteinbergs: Man jāpaskaidro visiem tiem skatītājiem, kuri nezina, kas ir „Nu pogodi”, – tas bija multfilmu seriāls, savā laikā visā PSRS teritorijā ļoti populārs bērnu vidū. Dana un Aleksandrs savā dejā attēloja personāžus no šīs multfilmas.
 
 
Svētdien, 14.martā, tiks veidota speciāla īsfilma par šova tapšanas aizkulisēm – dalībnieku satraukuma minūtes pirms iziešanas deju laukumā, grimēšanās un tērpu laikošana, kā arī daudz citu interesantu momentu, kas televīzijas skatītājiem nereti paliek aizkadrā.
 
Teksts: Ivars Kalniņš un Gunta Birnīte
Foto: www.tv3.lv

Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas