Search form

19.12.2018

Drukāt

Iznācis pēdējais Kopsolī numurs – šogad

Photo

Pēdējais… Tas skanētu diezgan drūmi, ja vien mēs nezinātu, ka arī nākamgad tas, tāpat kā šogad, ieradīsies pie jums reizi mēnesī, lai ziņotu par jaunumiem pašmājās LNS, Latvijā un arī pasaulē par visu, kas īpaši skar nedzirdīgo cilvēku dzīvi un problēmu risinājumus dažādos līmeņos.


Kā Kopsolī pilda šo savu misiju, jāvērtē jums, un mēs esam pateicīgi ikvienam par ieteikumiem, padomiem, iesniegtiem rakstiem, fotogrāfijām, par atsaucību intervijās utt.

12. numurs šoreiz iznācis kā sendienās – uz 16 lappusēm, jo vajadzēja pastāstīt par jo daudziem labiem notikumiem un sasniegumiem, ko LNS šogad izdevies panākt, ietekmēt, nodrošināt likumdošanā, finansiālā atbalsta saņemšanā, sabiedrības attieksmes izmaiņā saskarsmē ar savu nedzirdīgo daļu.

Uzmanīgi izlasiet arī visus it kā garos rakstus, jo tieši tie atklās jums lielo darba apjomu, ko paveikusi LNS un tās biedri, lai daudzās jomās uzlabotu nedzirdīgiem cilvēkiem dzīves kvalitāti.

Ieskatieties fotoattēlos – kāds prieks vieno tos biedrus, kuri bagātina mūsu radošo kultūras dzīvi, vai izlasiet, ko mūsu ļaudis redzējuši, izjutuši, apguvuši, kad bijuši tālākās zemēs vai tepat pa Latviju paceļojuši…

Tiksimies Kopsolī lappusēs arī nākamajā gadā! Novēlam visiem saviem lasītājiem jaukus Ziemassvētkus un panākumiem bagātu 2019. gadu.

 

Kopsolī radošā komanda: Ilze Kopmane, Zigmārs Ungurs, Juris Grundulis


Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas