Search form

15.03.2010

Drukāt

Atvērta KC „Rītausma” mājaslapa

Sestdien, 13. martā, atvērta jauna – šoreiz kultūras centra „Rītausma” mājaslapa. Tā tika izveidota sadarbībā ar SIA „MB Studija”. Apmeklētājiem tajā būs iespēja gūt informāciju par īstenotiem un plānotiem pasākumiem kultūras centrā un citur.


 

Par jaunatvērto mājaslapu stāsta KC „Rītausma” direktore Brigita Aldersone: „Šī ideja radās tāpēc, ka mūsu nams tik ilgi stāvējis kluss. Šeit visu laiku pārsvarā bija aktivitātes tikai nedzirdīgajiem. Kultūras nams varētu pilnīgāk realizēt savu kultūras sūtību un atdzīvoties, būdams pieejams plašākai publikai.

Centra kolektīvam priekšā liels darbs, vajadzīgas jaunas ierosmes. Tādēļ īpaši svarīgi, lai tā potenciālie apmeklētāji varētu saņemt pēc iespējas plašāku informāciju. Viens no svarīgākajiem informācijas avotiem ir internets, tāpēc radās doma atvērt mūsu mājaslapu.
Cerams, tas palīdzēs sameklēt sadarbības partnerus un atbalstītājus, kā arī iesaistīties dažādos kultūras projektos.”
 
Mājaslapas adrese: www.ritausma.lv. Tā būs pieejama ne tikai nedzirdīgajiem, bet arī pārējai sabiedrībai. Jaunās mājaslapas autors ir Arvīds Deģis no SIA „MB Studija”.
 
No LNS iestādēm atsevišķa mājaslapa jau ir pieejama Zīmju valodas centram un Komunikācijas centram. Sava mājaslapa ir arī Latvijas Nedzirdīgo sporta federācijai, Latvijas Nedzirdīgo jauniešu organizācijai u.c.
 

 
Teksts: Ivars Kalniņš
Foto: no k/c "Rītausma" mājaslapas

Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas