Search form

16.03.2010

Drukāt

Dana Dombrovska izbalsota no šova „Dejo ar zvaigzni 3”

14. martā TV3 šovā„Dejo ar zvaigzni 3” jau piekto reizi deju laukumā savu māku demonstrēja enerģijas pilni un centīgi dejotāji, bet šoreiz šovu uz laiku vajadzēja atstāt vājdzirdīgajai Danai Dombrovskai un Aleksandram Aļošinam. Viņi Nellijas Furtado dziesmas «Say It Right» pavadījumā nodejoja tango.


 

Šova žūrijas locekļi deju tiesnese Anita Šmite, baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs, Latvijas Nacionālā teātra horeogrāfs Alberts Kivlenieks un TV un radio raidījumu vadītājs Valters Krauze deva šim pārim kopā 32 punktus. Vēl mazāk punktu saņēma elegantā Teātra observatorijas aktrise Karīna Tatarinova ar partneri Gati Seveli (31) un Oranžā kora menedžeris Jānis Auzāns ar partneri Zani Prokofjevu (30).

Interneta portālos rakstīts, ka tango izpildīts diezgan lēnā veidā un Danas kustības brīžiem šķita nestabilas, kā arī nevarēja redzēt tango raksturīgo kaisli. Tomēr žūrija šīs nianses nepieminēja, bet kā mīnusus uzsvēra Aleksandra muguras sasprindzinājumu un citas parasta skatītāja acij nemanāmas detaļas.
Pēc žūrijas balsojuma Dana un Aleksandrs ierindojās 4. vietā no 6 vietām, taču skatītāju balsojums izrādījās liktenīgs un pārim šovs līdz septītajam raidījumam jāpamet. Tad būs iespēja sacensties ar citiem izbalsotajiem pāriem par atgriešanos šovā. Kad izbalsotais pāris šova skatītājiem varēja teikt atvadu runu, tiešraidē runāja vien Aleksandrs, bet Dana klusēja.
 
Dana telefonintervijā ziņu korespondentam atzina: „Par izbalsošanu es īpaši nepārdzīvoju, jo tagad ir 2 nedēļas laika, lai sagatavotos atgriešanās brīdim šovā. Domāju, ka viss vēl man priekšā. Dejojot tango, dzirdes trūkums, protams, radīja problēmas, bija grūtāk kā citiem, jo šī deja savā būtībā ir ar ļoti sarežģītu soļu kombināciju. Bet iemācīties var visu ko – ar spītību un pacietību.
Milzīgi liels un mīļš paldies visiem maniem balsotājiem! Un nesaskumstiet, es darīšu visu, lai atgrieztos šovā un pierādītu, ka arī bez dzirdes var darīt brīnumus. Septītajā pārraidē ļoti noderēs katra balss. Būs ļoti skaisti pārsteigumi no mums!”
 
 
Ieraksts no šova „Dejo ar zvaigzni 3”, kad bija Danas Dombrovskas uznāciens.
Juris Šteinbergs: Jūs bijāt pirmais pāris šovakar, tas prasa zināmu drosmi, slodzi – vai viss izdevās, kā nākas?
Dana: Man patīk tango!
Vladimirs Ponomarjovs: Dana, nebaidies, viss būs kārtībā. Tas bija trīs galvas augstāk par trusi (domāta deja iepriekšējā raidījumā I.K.). Vizuālais perfekti, nedaudz pietrūka kaisles priekšnesumā, bet kopsummā patika. Lieku – 7.
Anita Šmite: Ļoti laba gaisotne šovam, patīkami bija skatīties. Mazs ieteikums turpmākam darbam – man joprojām traucē Aleksandra mugura, jo pilnais satvēriens ar satuvošanos veidoja tai kupri. Vajadzēja veikt mazliet zemāku satvērienu. Man pietika kaislības priekšnesumā, tās pat likās daudz. Lieku – 7.
Alberts Kivlenieks: Perfekts stils, man ļoti patika šis tango, kaisle jūsu priekšnesumā bija iekšēja un pilnīgi pietiekoša. Varbūt tīri tehniski daži soļi varēja būt sulīgāki. Ļoti labi. Lieku – 9.
Valters Krauze: Paldies, tas bija ļoti labi. Mugura mani netraucēja, tajā brīdī skatījos uz Danas kleitu. Satuvošanās elementi bija uz robežas, bet jūs to robežu pārvarējāt. Pats Argentīnā neesmu bijis, bet pie mums Pārdaugavā arī šādi dejo tango! Lieku – 9.
 

 
Izbalsošanas brīdī:
Jana Duļevska: Mīļie, jūs taču zināt, ka dzīvē viss beidzas labi. Tātad nekas vēl nav beidzies, viss tikai sāksies, un tas notiks pēc 2 nedēļām lielajā atgriešanās šovā. Aleksandr un Dana, varbūt jums ir kāds vēstījums visiem līdzjutējiem?
Dana: Jādejo...
Aleksandrs: Paldies visiem līdzjutējiem, ka jūs bijāt un atbalstījāt mūs, paldies arī televīzijas skatītājiem. Man ir liels prieks, ka mums tagad būs pietiekami laika, lai sagatavotu jauku priekšnesumu. Tad tiekamies pēc 2 nedēļām.
 
Teksts: Ivars Kalniņš un Gunta Birnīte
Foto: no TV3 portāla

Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas