Search form

10.02.2010

Drukāt

Izmantojiet iespēju darba sameklēšanai



 
 
Nodarbinātības valsts aģentūra izsludinājusi konkursu darba devējiem, kuri vēlas nodarbināt invalīdus valsts subsidētās (apmaksātās) darbavietās. Konkurss notiek visā Latvijā jebkurā NVA filiālē. Tuvākās ziņas www.nva.gov.lv.

Tas nozīmē, ka arī nedzirdīgajiem – III grupas invalīdiem, kuri stājušies uzskaitē NVA kā bezdarbnieki, parādījusies iespēja tikt pie darba.
Ir svarīgi īsā laikā pašiem sameklēt sev darba devēju, kurš būtu ar mieru piedalīties šajā konkursā un pēc iespējamās uzvaras tajā pieņemt jūs darbā.
Ieteikums – pašiem doties, piemēram, uz lielākajām celtniecības firmām, citiem ražošanas uzņēmumiem jums tuvākā apkaimē un piedāvāt savus pakalpojumus kā darba ņēmējiem, informējot par iespēju piedalīties NVA konkursā. Tāpat var pētīt arī sludinājumus internetā ar darba piedāvājumiem un atsaukties uz tiem, minot, ka esat ar mieru strādāt valsts subsidētā darbavietā invalīdiem.

Jūsu uzmanībai – viens no šādiem sludinājumiem, uz kuru varat atsaukties:
www.ss.lv. Iepazīstieties ar to!
Tā kā pieteikumu iesniegšanas termiņš konkursam ir 19. februāris, jārīkojas ļoti ātri, lai paspētu nokārtot visus dokumentus. Bezdarba situācijā jāizmanto katra iespēja. Pasteidzieties!

Teksts: Juris Ķikurs
10.02.2010


Atpakaļ

Uz augšu

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas