Search form

12.02.2010

Drukāt

Pēdējais Marutas Piternieces organizētais koncerts „Rītausmā”


Pēdējais Marutas Piternieces organizētais koncerts „Rītausmā”   
 
 
Kā jau informējām, KC „Rītausma” direktores posteni atstājusi Maruta Piterniece, kura LNS sistēmā nostrādājusi 48 gadus.

Jau pirms nedēļas nedzirdīgie cilvēki individuāli ieradās pie  Marutas, lai pateiktu paldies uz atvadām.

Savukārt 10. februārī viņa pati pulcināja koncertam savus pašdarbniekus. LNS prezidents Arnolds Pavlins, izmantojot šo notikumu ieradās tajā ar košām rozēm klātienē pateikties viņai par ilggadīgo darbu LNS struktūrā 48 gadu garumā un novēlēja labu atpūtu un ilgu dzīvošanu. LNS viceprezidente Sandra Gerenovska un Rīgas biedrības vadītāja Māra Lasmane nodeva Marutai LNS biedrību vadītāju kopīgu sveicienu. Maruta izteica pateicību visiem par kopīgo veikumu un novēlēja jaunajai direktorei Brigitai Aldersonei labas sekmes turpmākajā darbā.

Koncerts bija veltīts ziemai un sirds svētkiem, kas atkausē sasalumu. Tajā uzstājās KC „Rītausma” pašdarbnieki un deju grupa „Dēka”.  Arī dejotāji pateicās Marutai par atbalstu un sadarbību.

Svētku saimniece Maruta bija gandarīta: „Jūtos lieliski pēc paveiktiem darbiem, priecājos, ka vairāk laika paliks priekš sevis. Mani gaida daudz nelasītu grāmatu. Viss, kas notiek, ir uz labu! Ticu, ka rītausmieši turēsies pie savām otrajām mājām tāpat kā līdz šim!”


 

Teksts un foto: Ivars Kalniņš
12.02.2010


Atpakaļ

Uz augšu

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas