Search form

16.02.2010

Drukāt

Dana Dombrovska šova „Dejo ar zvaigzni 3” pirmajā iznācienā ieguvusi visaugstāko vērtējumu



 
 
Kā jau informējām, stiliste Dana Dombrovska, kurai ir dzirdes traucējumi, piedalās TV 3 organizētajā deju šovā „Dejo ar zvaigzni 3”. Viņai pirmais pārbaudījums bija Valentīna dienas priekšvakarā, kad tika dots starts deju maratonam šajā šovā, kurā deviņi pāri cīnās par galveno balvu – 7000 eiro un Zelta pāra titulu.

Pirmajā iznācienā visi dejotāji tika pasargāti no izbalsošanas, bet ne no stingrās žūrijas puses – tās vērtējumi bija tieši un skarbi, norādot uz dejotāju pieļautajām kļūdām.
Žūrijā bija deju pedagoģe Anita Šmite, horeogrāfi Valērijs Mironovs, Vladimirs Ponomarjovs un "Dejo ar zvaigzni 2" uzvarētājs spēkavīrs Raivis Vidzis. No 9 dalībniekiem visaugstāko žūrijas atzinību saņēma Dana Dombrovska ar partneri Aleksandru Aļošinu – 32 punkti.

Kā ziņo portāls mango.lv, šova kuluāros nebeidz izskanēt jautājums, kāpēc žūrijas pārstāvji izturējās tik bargi, jo jau pirmajā reizē pa kritiskai piezīmei izpelnījās teju katrs pāris. Vienīgi Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins no žūrijas saņēma uzslavu par teicamo sniegumu. Pat skarbais Vladimirs Ponomarjovs, kas lika visai zemas atzīmes citiem pāriem, Danai veltīja jaukus un atzinīgus vārdus.
Sarunā ar LNS ziņu korespondentu Dana Dombrovska atzina: „Nejūtos vairāk uzvarētāja kā pārējie. Es pat brīnos par to, jo varēju 3 reizes labāk nodejot. Reizēm nedzirdēju mūziku un tad bija grūtāk, bet uzvara ir stimuls darīt vēl labāk. Man izdevās droši vien tāpēc, ka vienkārši bezgalīgi mīlu dejot, esmu laimīga par šo iespēju un nedomāju ne par ko citu kā vien par deju, kā arī man ir brīnišķīgs partneris – skolotājs Aleksandrs. Iemācīties nebija tik grūti, esmu ļoti centīga un rūpīga. Grūtāk bija un būs atrast tam laiku, lai paspētu arī strādāt un būt kopā ar savu dēlu.
Žūrijas teikto pat pilnīgi nedzirdēju. Izrādās, neviens jau neko sliktu nepateica, un par dzirdi – lai runā, tā nav sāpīga tēma, bet tā ir realitāte, un es neslēpju to. Brīvi varu runāt par savu dzirdes problēmu. Kāda mēģinājuma laikā man implants aizlidoja pa gaisu, tad gan bija uztraukums, ka nesaplīst.



Ieraksta fragmenti no šova „Dejo ar zvaigzni 3”, kad notika Danas Dombrovskas uznāciena vērtējums.
   
     Šova vadītājs Valters Krauze
: Visi pāri, kurus šovakar piesaku, ir vienādi labi, bet jūs esat lieli malači. Paldies!
    Raivis Vidzis: Man pat īstenībā nav ko teikt. Nezinu, kas manī izsauc tādas emocijas – tādu mīļumu, nevaru izteikt, jo laikam ir tā: ja kaut kur kaut kas tiek atņemts, tad kaut kur kaut ko Dieviņš pieliek klāt. Tā arī Danai visur kaut kas pielikts klāt. Es lieku atzīmi – 10!
    Valērijs Mironovs: Ar šo pāri sastopos katru dienu... Man dzīvē līdz šim nebija gadījies deju zālē sastapt cilvēku ar kaut kādu dzirdes problēmu, un te kādu rītu tas notika: divas mazas baterijas viņas dzirdes aparātā izdzisa, un Dana visu rītu strādāja „pa kurlo”. Es klusībā pat izraudājos, nezināju, ko tālāk darīt. Šobrīd man ļoti grūti objektīvi viņu vērtēt, taču gribu teikt vienu – Dana, tu dejoji ļoti labi. Malacis!
    Vladimirs Ponomarjovs: Ļoti īsi pateikšu. Tas ir labākais priekšnesums šovakar. Mans vērtējums – astoņi.
    Anita Šmite: Viegli, atraktīvi, jauki, emocionāli, teatrāli! Tas tiešām izskatījās kā kviksteps. Ļoti žēl, ka Dana jau ātrāk nesāka dejot, jo tad viņa būtu lieliska partnere jau pirmajos šovos. Lieku atzīmi – astoņi!
    Valērijs Mironovs: Pirmajā reizē nevar būt viss ideāli, taču kaut kas mūs „paņēma”, tās acīmredzot ir šo cilvēku dvēseles, tik ļoti pozitīvas un jaukas, grūtas dienas izcietušas. Lai viss izdodas! Vērtēju ar seši, pirmajai reizei tas ļoti labi.
    Jana Duļevska: Jūs bijāt lieliski! Jūs burtiski piepildījāt visu zāli, tik labi sapratāties arī ar citiem dejotājiem.
 
 
Teksts: Ivars Kalniņš un Gunta Birnīte
16.02.2010


Atpakaļ

Uz augšu

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas