Search form

28.04.2020

Drukāt

Iznācis "Kopsolī" aprīļa numurs

Photo

Iznācis laikraksta "Kopsolī" 2020.gada aprīļa numurs. Numura saturs pārsvarā saistīts ar ārkārtas stāvokli jaunā koronavīrusa izraisītās saslimšanas (COVID-19) dēļ.



Izsludinātā ārkārtas situācija ieviesusi izmaiņas vairākās jomās. Ir pārtraukta mācību procesa norise klātienē. Tagad visi mācās attālināti. Tā ir jauna pieredze gan skolotājiem, gan skolēniem un studentiem, gan vecākiem, gan tulkiem. Par šo jauno pieredzi lasiet 6., 7., 8. un 9. lpp.

Ko nozīmē vadīt LNS ārkārtas situācijā, kā WFD organizē tikšanos ar Eiropas nedzirdīgo organizāciju pārstāvjiem, par to lasiet 2.–3. lpp.

Uzzināsiet, kādās jomās nedzirdīgie vairāk izmanto tulka pakalpojumu, kad vairākas iestādes un uzņēmumi pārtraukušas savu darbu klātienē (5. lpp.).

Ielūkosimies, kā krīzes laikā dzīvo nedzirdīgie ārzemēs (10. lpp.), kāds ir nedzirdīgo viedoklis par COVID-19 (11. lpp.).

Lasītājiem var noderēt mūsu nedzirdīgo biedru ieteikumi, kā radoši un aktīvi pavadīt laiku laikā, kad ilgstoši jāpaliek mājās (12.–13. lpp.).

Sporta lappusē lasiet par to, kā nedzirdīgie sportisti cenšas saglabāt savu fizisko formu koronavīrusa laikā un kādas izmaiņas ir LNSF darbībā.

Patīkamu lasīšanu vēlot,

Inese Immure,

Latvijas Nedzirdīgo savienības viceprezidente


Atpakaļ

Uz augšu

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas