Search form

30.09.2010

Drukāt

Visā Latvijā 10. Saeimas vēlēšanas! Varat apmeklēt arī citus pasākumus nedēļas nogalē!


 
10. Saeimas vēlēšanas
2010.gada 2. oktobrī, sestdienā, Latvijā notiks 10.Saeimas vēlēšanas. Vēlēšanu iecirkņu darba laiks vēlēšanu dienā būs no pl.7 līdz 20.
Svarīgi!!! Lai piedalītos Saeimas vēlēšanās, nepieciešama derīga Latvijas pilsoņa pase. Plašāka informācija par vēlēšanu iecirkņiem, darba laikiem mājaslapā www.cvk.lv
 
RĪGĀ
 
Jampadracis rudens noskaņās
Gaidāms rudens ražas gadatirgus, amatnieku tirgotavas.
Juglas mūzikas skolas orķestra uzstāšanās, Lielvārdes trušu audzētavas „Brālīši trusīši” izstāde/parāde, tautiskās dejas koncerts, atrakcijas bērniem un pieaugušajiem.
Norises vieta: 2.oktobris, pl.12 – 15, Brīvības gatvē 401 c (bijušās Rīgas manufaktūras teritorijā)

Baltic Furniture 2010
Notiks starptautiskā mēbeļu un interjera izstāde, kas piedāvās kvalitatīvas Baltijā ražotas mēbeles. Izstādē šogad piedalās 102 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Malaizijas, Somijas un Igaunijas, kas piedāvās kvalitatīvas mājokļa un biroja mēbeles, mēbeļu furnitūru, interjera priekšmetus, komplektējošās detaļas un apdares materiālus. Izstādes ekspozīcijas akcenti – mīkstās mēbeles, plašs matraču klāsts un dizaina mēbeles.
Norises vieta: no 30.septembra līdz 3.oktobrim, izstāžu centrs Ķīpsala, 30.09. – 2.10 darba laiks pl.10 – 18; 3.10. pl.10 – 17, Ķīpsalas iela 8
Ieeja: pensionāriem,invalīdiem un skolēniem 2 Ls; bērniem līdz 7 gadiem bez maksas, pieaugušajiem 3 Ls; ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni) 7.50 Ls
 
Ražas svētki
Bagātākais laiks visā gadā no Miķeļiem līdz Mārtiņiem. Tiem, kam nav sava dārziņa vai labie lauku radi, var nākt uz tirdziņu un iegādāties konserviem visu nepieciešamo un pakonsultēties ar lietpratējiem kā tas labāk jādara. Iepirkt veselībai tējas, klepum ievārījumus, darba stresam piparmētras, ledusskapim gaļu, zivis.
Norises vieta: 2.oktobris,pl. 11 – 16, Kalnciema ielā 35
 
RĒZEKNĒ
 
Kas Miķelim vezumā
Miķeļdienu atzīmēsim deju un spēļu programmas ietvaros. Pasākums bērniem.
Norises vieta: 3.oktobris, pl.13, Rēzeknes kultūras un atpūtas parks
Ieeja: bezmaksas
 
LIEPĀJĀ
 
Cūkas stilbiņa ēšanas sacensības
Liepājā jau septīto reizi norisināsies cūkas stilbiņa (~680 gr) ar piedevām (štovēti kāposti, kartupeļi, mārrutki un alus kauss) ēšanas sacensības.
Norises vieta: 2.oktobris, ap pl.19, Rožu laukums
 
LĪGATNĒ
 
Sēņu dienas
Sēņotājus izglītos Dabas muzeja profesionāle – mikoloģe Inita Daniela, stāstot gan par neēdamām, gan ēdamām sēnēm. Līgatnes dabas taku mežos salasītās sēnes pēc pasākuma un arī vēl svētdien būs apskatāmas izstādē.
Baudot Pankūku namiņa piedāvājumu – sēņu zupu, saimnieces varēs apmainīties ar sēņu gatavošanas padomiem un receptēm.
Sēņotāju tikšanās vieta nemainīga – meža skola „Pauguri” Līgatnes dabas taku teritorijā.
Norises vieta: 2.oktobris, pl.11, Līgatnes dabas taku teritorija, Līgatnes pagasts
 
Uguns nakts
Līdz ar tumsas iestāšanos notiks lāpu gājiens pa parka takām, kas noslēgsies ar lielā ugunskura iekuršanu un zāļu tējas baudīšanu. Varēs vērot kokamatnieka darbu un viesoties meža namiņā pie zīlnieces.
Norises vieta: 2.oktobris, pl.21, Vienkoču parks, Līgatnes pagasts
Ieeja: pieaugušajiem 2 Ls; skolēniem, invalīdiem un pensionāriem 1 Ls; bērniem līdz 7 gadiem bezmaksas
 
CĒSĪS
 
Miķeļdienas gadatirgus
Miķeļdienas tirgū savu preci piedāvās zemnieki, mājražotāji, amatnieki, ogotāji, sēņotāji. Koncertprogramma, konkursi, mīklas un balvas. Bērniem iespēja vizināties ar zirgiem un ēzelīšiem. Izsakušajiem – sātīgs Miķeļdienas azaids!|
Norises vieta: 2.oktobris, pl.8 – 15, Vecais tirgus laukums (Valmieras ielā 2)
 
 Apskatu no interneta materiāliem sagatavoja: Gunta Birnīte

 

 


Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas