Search form

24.11.2011

Drukāt

Klāt pirmā advente – Latvijā iedegas svētku egles


RĪGĀ
 
Seminārs „Attiecības ģimenē”
Seminārs par attiecībām ģimenē. Īpaši aicināti piedalīties cilvēki ar dzirdes traucējumiem, semināru tulkos ZĪMJU VALODĀ.
Notiek: 26. novembrī pl. 12 – 18, Mārupes ielā 16
Ieeja: bez maksas
 
Rūķi, automašīnas un tirdziņš Kalnciema kvartālā
Kalnciema kvartālā notiks zemnieku un amatnieku tirdziņš, kurā būs īpaši notikumi bērniem – izrāde „Rūķu stāsti” (pl. 12) un dzejoļu kalendāra „Izdomā sev auto” atvēršanas svētki. Pagalma mazajā ēkā ar lielajiem logiem notiks iedomāto un izdomāto auto zīmēšana un veidošana plastilīnā. Rotaļu autotrasē katrs varēs paripināt savu līdzpaņemto iemīļoto mašīnīti.
Notiek: 26. novembrī pl. 11 – 17, Kalnciema ielā 35
 
 
Svētdien iedegs Rīgas galvenās egles
Pirmajā Adventē līdz ar svētku egles iedegšanu, Ziemassvētku tirdziņu atklāšanu un koncertiem, Rīgā ienāk svētku noskaņa un sākas Ziemassvētku gaidīšanas laiks, kad rīdzinieki un pilsētas viesi varēs apmeklēt daudzus pasākumus. Notiks krāšņi muzikāli pasākumi.
Doma laukā, Līvu laukumā un Esplanādē no 27. novembra līdz pat 8. janvārim darbu uzsāks Ziemassvētku tirdziņš. Iedzīvotāji aicināti ņemt līdzi egles rotājumus ar ko pušķot eglītes.
Notiek: 27. novembrī pl. 17 egles iedegšana Rātslaukumā; pl. 18 Doma laukumā
  
 
TUKUMĀ
  
Eglītes iedegšanas svētki
Pirmajā adventē ikviens aicināts ierasties, lai kopā iededzinātu pilsētas eglīti un piedalītos jautrās rotaļās un dziesmās. Darbosies arī tirdziņš.
Notiek: 27. novembrī pl. 17, Brīvības laukumā
  
 
SIGULDĀ
 
Veselības izstāde Siguldā
Izstādē ikvienam interesentam būs iespēja iepazīties ar veselības pamatprincipiem, kā arī piedalīties tauku procenta noteikšanas testā, kustību – sirdsdarbības testā, asinsspiediena mērījumā, glikozes un holesterīna līmeņa noteikšanā, bioloģiskā vecuma noteikšanā, plaušu tilpuma noteikšanā, kā arī antistresa masāžā.
Notiek: 27. novembrī pl. 11 – 15, Siguldas pilsētas kultūras namā, Pils ielā 10
Ieeja: bez maksas
 
 
VENTSPILĪ
 
Deju kolektīvu koncerts
Deju kolektīvi „Birzīte” un „Liedags” priecēs ikvienu ar skaistu koncertu.
Notiek: 26. novembrī pl. 15, Teātra namā „Jūras vārti”, Karlīnes ielā 40
Ieeja: 1 Ls
 
 
 
Pilsētas galvenās Svētku egles iedegšana
Ikviens aicināts piedalīties svētku egles iedegšanas pasākumā. Pasākumu vadīs pilsētas Rūķis, būs arī muzikāli priekšnesumi.
Notiek: 26. novembrī pl. 17, Rātslaukumā
 
 
 
 
DAUGAVPILĪ
 
Brīnumu lādes atvēršana
Pilsētas iedzīvotāji un viesi aicināti piedalīties kopā ar danču un dziesmu rūķiem, meža pasaku tēliem un dzīvniekiem, dzīvās uguns meistariem un citiem brīnumu darītājiem izgaismosim Burvju mežu, ieskatīsimies multiplikācijas pasaulē un vērsim pilsētas vārtus pirmajam brīnumam – klusajai Adventei.
Notiek: 26. novembrī pl. 15, Vienības laukumā
 
 
 
Apskatu no interneta materiāliem sagatavoja: Gunta Birnīte

 


Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas