Search form

06.03.2012

Drukāt

Šova „Krāsaini sapņi – 2” trešās kārtas centrā – sievietes, sievietes…

Talantu šova „Krāsaini sapņi – 2” trešā kārta norisinājās 3. martā. Tā tēma bija veltīta Starptautiskajai sieviešu dienai.


Uz skatuves vairāk bija manāmas daiļā dzimuma pārstāves, tostarp arī puiši, saģērbušies par sievietēm. Šova dalībnieki ar saviem priekšnesumiem sagādāja publikai vienreizējus pārsteigumus…


 
Skatītāji patiešām bija ārkārtīgi aizkustināti par katru numuru, ko izrādīja šova censoņi. Tomēr šoreiz žūrija savos vērtējumos bija kļuvusi skarbāka, tāpēc pasākuma dalībnieku sejas izteiksme, tos klausoties,  bija tik dažāda: mainījās no smaidiem līdz nopietnībai un pat rūgtumam.


 
 Pie žūrijas galda šajā kārtā sēdēja Arnolds Pavlins, Ilze Sala, Zigmārs Ungurs, Ilona Liniņa un Ivars Kalniņš. Visaugstāko tās vērtējumu saņēma šādi pāri: Igors Čaika un Jeļena Dmitrijeva; Ilmārs Stapkēvičs un Tatjana Barbasova;  Olga Anufrijeva un Liena Čerepko. Slimības dēļ neuzstājās skaistās meitenes Anda Tīdemane un Aļona Udovenko – viņām parāds būs jāatspēlē nākamajā kārtā.


 
 Publikas iemīļotie šova vadītāji Elfa Zariņa un Raivis Tīdemanis šoreiz iejutās eņģeļa un velnenes lomās.


 
Nākamā kārta notiks 31. martā, tēma būs veltīta Joku dienai. Ja vēlaties jautri izsmieties uz nebēdu, tad rezervējiet šo dienu iešanai uz KC „Rītausma”.
 

Teksts: Ivars Kalniņš
Foto: Jānis Immurs

Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas