Search form

13.03.2012

Drukāt

Ak, skaistās, jaukās, vienīgās!

Photo

8. marta tradīcijas tomēr ir neizskaužamas, neskatoties ne uz kādām politiskām peripētijām (pārmaiņām), šie svētki tomēr IR svētki sievietēm! Tieši 8. martā Valmieras biedrības sievietes, saposušās skaistos tērpos, ieradās savā klubā uz tematisko vakaru „8.marts”, kas norisinājās projekta „Klusuma pasaule” ietvaros.


Bija noruna, ka visas sievietes šoreiz  ieradīsies kleitās vai svārkos, jo pārāk bieži 21. gadsimts un emancipācija liek sievietēm ikdienā vairāk izvēlēties bikses, nevis svārkus.
 
Pēc pasākuma organizatores Daces Lāces neliela ievada, kur uzzinājām par Starptautiskās Sieviešu dienas rašanās vēsturi un dažādām šo svētku datumu sākotnējām versijām sākās diskusija un dalīšanās atmiņās par šiem svētkiem agrāk un tagad.
Pēc tam sekoja Ivetas Lāces -Miezītes sagatavotais uzmundrinoši jautrais materiālu apkopojums par vecumu.  Kā izrādās,  nevis sievietes, bet gan tieši mūs, vīriešus, vairāk uztrauc vecuma tuvošanās.

 
Ja Jūs esat draugos ar humoru, tad daži slavenību citāti smaidam noderēs arī jums :
Vīriešiem – „Tu saproti, ka kļūsti vecs, kad viss sāk sāpēt  un tas, kas nesāp, vairs nefunkcionē.” Bobs Houps (1903 – 2003).
 
Sievietēm – „Sievietes ir visvaldzinošākās starp trīsdesmit pieciem un četrdesmit gadiem, kad iemācījušās sevi apvaldīt. Tā kā reti kura sieviete kļūst vecāka par četrdesmit, šis valdzinājums turpinās nebeidzami.” Kristiāns Diors (1905 – 1957).
 
Un tātad, mīļās, jaukās, skaistās un mūžam jaunās, mēs atzīstam: uz jūsu trauslajiem pleciem turas pasaule, un lai pavasaris dod jums spēku kļūt vēl mīļākām, jaukākām, skaistākām un – jaunākām!  
 

Vairāk foto - galerijā.
 
Teksts un foto: Vladimirs Kirre

Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas