Search form

20.03.2012

Drukāt

Tukuma vīrieši arī lutina savas sievietes

Photo

10. martā Tukumā projekta „Klusuma pasaule” ietvaros notika tematisks pasākums „Skaistas lēdijas”. Tāpat kā citās LNS biedrībās, arī tukumnieki savās mājās padomājuši par savām sievietēm, atzīmējot Starptautisko sieviešu dienu.


Pēc aptaujas ziņām, lielākā daļa vīriešu tomēr atzīst Starptautisko Sieviešu dienu un labprāt palutina sievietes šajā dienā. Tukumnieki nebija izņēmums. Vīrieši kopīgi nodeklamēja sievietēm veltītus dzejoļus, cienāja viņas ar garšīgu, pašu izdomātu maltīti, kā arī ar aizsietām acīm zīmēja iedomātas sievietes tēlu. Klātesošie atsaucīgi piedalījās diskusijā par sievietēm, kā arī rotaļās un spēlēs.



Vairāk foto - galerijā.

Psihologi atzinuši, ka sievietei ir nepieciešams vismaz reizi gadā būt dienas karalienei, tādējādi apmierināt vajadzību tikt novērtētai, saņemt ziedus un komplimentus; apzināties savu vērtību ne tikai kā mātei, sievai, profesionālei, bet tieši kā sievietei.

Iesaku arī pašām sievietēm šajā dienā veltīt vairāk uzmanības sev – sevi palutināt ar kaut ko garšīgu vai patīkamu, parūpēties par sevi, pat nopirkt sev ziedus…
 

 
Teksts un foto: Māra Lasmane

 


Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas