Search form

28.03.2012

Drukāt

No rītdienas Mārtiņa Rītiņa kulinārijas raidījums „Kas var būt labāks par šo?” ar subtitriem

Photo

Latvijas Televīzija (LTV) turpina paplašināt raidījumu subtitrēšanu. No rītdienas – 29.marta pl. 10.50 ar subtitriem var noskatīties populārā pavāra Mārtiņa Rītiņa izglītojošo kulinārijas raidījumu „Kas var būt labāks par šo?”.


Ceturtdienās LTV 1 izveidots raidījumu kopums, kas trīs stundu garumā dod iespēju vērot raidījumus cilvēkiem ar dzirdes traucējumiem: pl. 10.20 ar subtitriem demonstrē lauku dzīves tematikai veltīto „Provinci”, pl. 11. 20 diskusiju raidījumu „Sastrēgumstunda” (ar surdotulkojumu), pēc tam pl. 12.30 seko analītiskā programma „De facto” (ar subtitriem),” informē Sarmīte Plūme, LTV 1 satura redaktore.
 
LTV 1 paplašina arī subtitrēto filmu apjomu: no piektdienas, 30. marta, pl. 22.10 ar subtitriem pārraidīs piektdienas vakara detektīvseriālu „Midsomeras slepkavības”. No 22. aprīļa ar subtitriem pārraidīs svētdienas vakara lielfilmas (pl. 21.40).
 
Atgādinām, ka jau no 19. februāra LTV svētdienās pl. 18.50 ar subtitriem piedāvā romantiskās filmas un no 3. marta sestdienās pl. 16.45 dabas filmu. Patlaban tiek demonstrētas BBC dokumentālās filmas „Dzīvība”.
 
Vairāk par LTV raidījumiem ar subtitriem lasiet jaunajā – aprīļa KOPSOLĪ numurā.
 
LTV raidījumu ar subtitriem un surdotulkojumu sarakstu skatieties mūsu mājaslapā sadaļā „Vides pieejamība” vai bannerī (skat. mājaslapas labajā pusē).


Sagatavoja: Inese Immure

 


Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas