Search form

29.03.2012

Drukāt

Diena Alūksnē izdevās skaista

24. martā Alūksnes Nedzirdīgo biedrības jaunajās telpās notika „Kokteiļu balle”. Tas bija pirmais pasākums šajā pavasarī. Pēc baltās, aukstās ziemas gribējās kaut ko skaistu, garšīgu un saulainu.


Bija sagatavotas trīs kokteiļu receptes un izveidotas trīs komandas. Katrai komandai bija jāizvēlas viena no trijām receptēm .Sastāvdaļas tika saliktas uz galda. Komandas dalībnieki izvēlējās sev nepieciešamo pēc receptes, svēra un mērīja produktus, blenderēja un lēja pa glāzēm. Eksperti bijām mēs paši. Kokteiļi bija dažādi – saldi, paskābi un ar balzama garšu. Arī domas dalījās – kādam patika saldāks, kādam rūgtāks, bet garšoja visiem. Vietas netika dalītas, jo ieguvēji bija visi. Krāsainību papildināja košie kokteiļu salmiņi.
 
Pēc oficiālās konkursa daļas sākās savu ideju ieviešana, tad nu katrs varēja gatavot kokteili pēc savas izdomas no atlikušajiem produktiem. Izdevās vēl labāk nekā pēc receptēm! Daži autori bija lepni par gardo izdomu, daudzi solījās mājās pagatavot šos gardos našķus, jo tuvojas Pūpolsvētdiena un Lieldienas. Sarunas turpinājās pie tējas un smalkmaizīšu galda. Neizpalika fotografēšanās.
 
Lai arī jums visiem skaists pavasaris un tuvojošies svētki!
 


Kā eksāmenā


Nez kur tā noslēpumainā poga?


Varbūt nošpikot?


Kārtībai jābūt!


Mums garšoja!!!!

Teksts: Anita Ceple
Foto: Ritma Egle


Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas