Search form

30.03.2012

Drukāt

Nedēļas nogalē: Vairāk TV raidījumu ar subtitriem, šovs, joku diena


TV FILMAS
Piektdien, 30. martā pl. 22.12 LTV1
Detektīvseriālu „Midsomeras slepkavības 5” var noskatīties ar subtitriem.
Foto: www.ltv1.lv
 
 
 
 
 
Sestdien, 31. martā pl. 16.45 LTV1
BBC dokumentālās daudzsēriju filmas „Dzīvība” 5. sērija – „Putni” ar subtitriem. Dokumentālajā seriālā Dzīvība atklājas putnu pielāgošanās spējas visā to krāšņumā, sākot ar pārvietošanos fenomenālā ātrumā un beidzot ar ekstremālu plēsoņu instinktu. Pievienojieties veselam tūkstotim dejojošu flamingo Āfrikā un vērojiet, kā krāšņie kolibri pievilina partnerus!
Foto: www.ltv1.lv
 
 
Svētdien, 1. aprīlī pl.18.50 LTV1
ASV filma – romantiska ģimenes komēdija „Buča” ar subtitriem. Klasiskā pasaka par princesi un vardi iegūst mūsdienīgu pieskaņu. Gvena ir vientuļā māmiņa un viena audzina meitu Zoju – ļoti jauku un saprātīgu skolnieci, kura aizrāvusies ar stāstu par varžu princi. Lai arī viņas vienaudži vairāk interesējas par vampīriem un vilkačiem, Zoja sapņo, ka kādudien mamma varētu sastapt savu princi – un varbūt tā tiešām būtu varde, kuru vajadzētu tik vien kā nobučot, lai pārvērstu par galantu precinieku.
Foto: www.ltv1.lv
 
VISĀ PASAULĒ
 Zemes stunda – 31. martā
Pasaule svinēs Zemes stundu, kuras laikā ikviens planētas Zeme iedzīvotājs, uzņēmums, pašvaldība, valdība ir aicināti simboliski izslēgt apgaismojumu uz vienu stundu (pl. 20.30 – 21.30), lai apliecinātu videi draudzīgāku rīcību ikdienā, pievērstu uzmanību vides problēmu risināšanas iespējām vai vienkārši padomātu par planētas vides nākotni un iespējām to ietekmēt. Zemes stunda ir simbolisks pasākums un tās mērķis nav enerģijas taupīšana vienas stundas ietvaros.
Foto: www.draugiem.lv
 
 
RĪGĀ
Šovs „Krāsaini sapņi – 2” – ceturtā kārta
Ikviens aicināts apmeklēt šovu un atbalstīt dalībniekus.
Notiek: 31. martā pl.14, KC „Rītausma”, Kandavas ielā 27
Ieeja: 0. 50 Ls
Foto: www.lns.lv
 
Latvijas Nedzirdīgo jauniešu organizācija aicina uz „Joku dienu”
Jaukā noskaņā, ar smaidu atzīmēsim šo dienu!
Notiek: 31. martā pl. 18 – 21, KC „Rītausma”, Kandavas ielā 27
Ieeja: LNJO biedriem 0.50 Ls; pārējiem 1 Ls
 Foto: www.lns.lv 
 
 
 
Ķīpsalā notiks trīs izstādes aktīvās atpūtas cienītājiem
19. Baltijas reģionālā aktīvās atpūtas un sporta izstāde "Atpūta un Sports 2012", 13. motociklu un aksesuāru izstāde "Motocikls 2012" un 16. starptautiskā laivu un jahtu izstāde "Baltic Boat Show 2012". Trīs dienas Ķīpsalā velosipēdisti, motociklisti, jahtu cienītāji, makšķernieki, mednieki, aktīvās un pat ekstrēmās atpūtas cienītāji atradīs sev daudz jauna, interesanta un saistoša, iegūs plašu informāciju par aktīvai atpūtai un savam hobijam nepieciešamo inventāru un aprīkojumu, varēs ieklausīties speciālistu padomos, atrast visdažādākos piedāvājumus par ļoti izdevīgām cenām, kā arī vērot dažādas sacensības, paraugdemonstrējumus un šovus.
Notiek:  30. – 31. martā pl. 10 – 19; 1. aprīlī pl. 10 – 17, Izstāžu centrā Ķīpsala, Ķīpsalas ielā 8
Ieeja: bērniem līdz 4 gadiem bez maksas; no 4 līdz 18 gadiem, invalīdiem un pensionāriem 2 Ls; pārējiem 3 Ls; ģimenes biļete (2 pieaugušie + 2 bērni) 8 Ls
Foto: www.reitingi.lv
 
Putnu dienas – zoodārzā!
Gaisā virmo pavasaris, un teju katru dienu manāma kāda jauna gājputnu suga, kas atgriezusies Latvijā, bet zīlītes un zvirbuļi jau meklē ligzdvietas. Zooloģiskajā dārzā veikta pērn uzlikto putnu būru kontrole un tīrīšana. Nu klāt pēdējais laiks gatavot jaunus būrus, lai lidoņi laicīgi tās varētu aizņemt un sagatavoties dēšanai.
Notiek: 31. martā – 1. aprīlī pl. 12 – 15, Rīgas Zooloģiskajā dārzā
Ieeja: pieaugušajiem 4 Ls; bērniem (4 – 18. g), studentiem, pensionāriem 3 Ls; ģimenes biļete (2 pieaugušie + 2. bērni) 12 Ls
  
VALMIERĀ
Tautas deju kolektīvu skates koncerts
Skatē Valmierā piedalīsies 12 vidējās paaudzes un deviņi jauniešu tautas deju kolektīvi no Rūjienas, Naukšēniem, Burtniekiem, Kocēniem, Beverīnas, Mazsalacas novadiem un Valmieras pilsētas. Pasākumu apmeklēt aicināts ikviens dejas mīļotājs.
Notiek:  31. martā pl. 17, Valmieras Kultūras centrā, Rīgas ielā 10
Ieeja: bez maksas
 Foto: www.valmiera24.lv
 
 
Sagatavoja: Gunta Birnīte

 


Atpakaļ

Uz augšu

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas