Search form

13.04.2012

Drukāt

Joku diena „Rītausmā”

Kultūras centrā „Rītausma” 31. marta pievakarē Latvijas Nedzirdīgo jauniešu organizācija (LNJO) organizēja Joku dienai veltītu pasākumu. Tajā piedalījās dažāda gadagājuma apmeklētāji, kas gribēja uzlabot savu un pārējo sanākušo ļaužu omu, nododoties jokiem.


Šo pasākumu vadīja atraktīvās LNJO meitenes Anda Tīdemane un Aļona Udovenko, kas sasmīdināja publiku jau ar savu „sapucēto” ārējo izskatu vien un, protams, arī ar aktieriskām dotībām. Iespējams, tieši dalība šovā „Krāsaini sapņi” devusi viņām spēcīgu impulsu tādu slēpto talantu atraisīšanai, kas nepieciešami, vadot šo pasākumu.
 
Klātesošajiem bija iespēja noskatīties uz lielā ekrāna dalībnieku atsūtītās fotobildes, video un karikatūras, turklāt nobalsojot par labākajiem, tas ir, asprātīgākajiem un jocīgākajiem darbiem. Savācot apmeklētāju balsis, izrādījās, ka vissmieklīgākā bilde pieder Karīnai Beisonei-Kuzminai, bet labākais video –Andai Tīdemanei. Savukārt LNJO komandas simpātijas izpelnījās Dainas Plataces fotobilde,  Dekšņu ģimenes video,  Lauras  Klāsupas karikatūr zīmējumi.
 
Šeit var redzēt dalībnieku bildes, video un karikatūras:
 
 
 
Šajā pasākumā risinājās arī citas aktivitātes. Astoņi drosminieki pieteicās uz anekdošu stāstīšanu. Viņi klāstīja smieklīgus atgadījumus un centās uzjautrināt publiku, bet viņus vērtēja neitrāla  žūrija. Anekdošu stāstnieka uzvarētāja gods tika piešķirts Raivim Tīdemanim.
 
Pasākuma gaitā dalībnieki kļuva zinošāki, informēti par joku dienas izcelsmi, tās tradīcijām dažādās pasaules valstīs. Visi mājup devās labā garastāvoklī. To apliecina arī foto albumā redzamie attēli.
 
 
 
Teksts: Ivars Kalniņš
Foto: Santa Kesenfelde un Karīna Beisone – Kuzmina

Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas