Search form

16.04.2012

Drukāt

Jauni un nebijuši sociālās rehabilitācijas pasākumi dzirdes invalīdiem

Photo

Biedrība „Latvijas Nedzirdīgo savienība” Eiropas Sociālā fonda ietvaros uzsāk jauna projekta „Nepalikt vieniem klusumā” realizāciju.


Projekta ietvaros tiks atvērts Centrs dažādu sociālo rehabilitācijas pakalpojumu sniegšanai, kā arī uzsākta vēl nebijuša sociālās rehabilitācijas pakalpojuma ieviešana dzirdes invalīdiem – atbalsts dzemdībās un pēcdzemdību periodā.
 
Centru iekārtos biedrības „Latvijas Nedzirdīgo savienība” telpās Elvīras ielā 19, un tas uzsāks darbu 2012.gada 2.jūlijā. Centra pakalpojumi būs pieejami galvenokārt pensijas vecuma dzirdes invalīdiem, kuriem piedāvās daudzveidīgas brīvā laika pavadīšanas aktivitātes, dažādu nozaru speciālistu pakalpojumus (psihologa un jurista konsultācijas, fizioterapeita, sociālā darbinieka un sociālā rehabilitētāja pakalpojumi), veļas mazgāšanas  un žāvēšanas iespējas. Notiks daudzpusīgas radošas un fiziskas nodarbības, būs pieejama neliela kokapstrādes darbnīca un šujmašīnas. Minētie pakalpojumi apmeklētājiem tiks sniegti darbdienās no pulksten 9 līdz 17.
 
Centra telpās notiks arī dažādi Jauno ģimeņu atbalsta pasākumi, un kā vērienīgākais no tiem  jāatzīmē atbalsta personu apmācību uzsākšana atbalsta sniegšanai dzemdībās un pēcdzemdību periodos, kas mazinās veselības riskus un sniegs nepieciešamo informatīvo, fizisko un psiholoģisko atbalstu sievietei un viņas ģimenei grūtniecības, dzemdību un pēcdzemdību laikā.
 
Lūdzam atsaukties!
Lai realizētu projekta ieceri – ieviestu jaunu sociālās rehabilitācijas pakalpojumu atbalsta sniegšanai dzemdībās un pēcdzemdību periodos, lūdzam pieteikties mācīties gribošas iespējamās atbalsta personas - dzirdīgas sievietes ar zīmju valodas zināšanām specifisko zināšanu apguvei un pakalpojuma sniegšanai dzemdībās, kā arī nedzirdīgas sievietes, vēlams māmiņas, specifisko zināšanu apguvei un pakalpojuma sniegšanai pēcdzemdību periodā.
 
 
Kontaktpersona, teksta autore:  Ilze Kundziņa, tālr.28373039, e-pasts: [email protected]

Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas