Search form

16.04.2012

Drukāt

Arī Liepājā skaistas un izcilas sievietes

Photo

Martā Liepājas Nedzirdīgo biedrībā projekta „Klusuma pasaule” ietvaros tika organizēti divi tematiskie pasākumi 8. marts „Sieviešu diena” un 18. marts „Gada cilvēks”.



Sieviešu dienā 8. martā vīrieši bija parūpējušies, lai visām biedrības apmeklētājām tiktu pa kādam skaistam ziediņam un sacīti skaisti vārdi. Bija arī klāts svētku galds par godu skaistajām un mīļajām Liepājas sievietēm. Daiļās liepājnieces pakavējās savās jaunības atmiņās par piedzīvoto un sasniegto. Notika arī diskusija par mūsdienu sievietēm un viņu dzīvi.



Savukārt 18. martā Liepājas pilsēta svinēja savus 387. jubileju, un reizē notika arī mūsu biedrības tradicionālais pasākums par izcilākajiem gada notikumiem. To atklājām ar pilsētas himnu „Pilsētā, kurā piedzimst vējš”. Kā „Gada cilvēks” un „Gada aktīvists” tika nominēta Maija Vilciņa, „Gada pašdarbnieces” titulu izpelnījās Monta Dēbele un par neaizmirstamu „Gada pasākumu”, protams, kļuva jaunā rehabilitācijas centra atklāšana. Vakara gaitā apmeklētāji risināja dažādus interesantus uzdevumus un piedalījās jautrās atrakcijās.




Teksts un foto: Monta Dēbele


Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas