Search form

20.04.2012

Drukāt

Lielā talkošana ir sākusies!

Photo

Jau iepriekšējos gados piekoptā sensenā tradīcija divreiz gadā apkopt vientuļo nedzirdīgo atdusas vietas Valmieras kapos – 18. aprīlī atkal pulcēja Valmieras nedzirdīgos biedrus Pilsētas Pirmajos kapos.


Šī ir projekta „Klusuma pasaule” ietvaros aktivitāte „Iesaistīšanās brīvprātīgo pasākumos” – Valmieras pilsētas akcija „Sakopsim pilsētu un sētu”.
 
Kopā ar citiem valmieriešiem, ar grābekļiem un atkritumu maisiem bruņojušies, devāmies cīņā ar pērnajām lapām un vēja nolauztiem zariem.
 
Redzējām, ka kapos strādā arī „simtlatnieki” – viņi apkopa pavisam pamestās senās kapuvietas un apkārtējo kapsētas teritoriju. Čaklajiem strādniekiem par godu Dieviņš bija parūpējies par jauku un saulainu laiku, darbs ritēja raiti un ar prieku. No mūsējiem talciniekiem šoreiz ar īpašu čaklumu izcēlās tieši puiši – Vladimirs Kirre, Jānis Goldšteins, Igors Kurzenkovs, Mihails Romāns. Pēc talkas mūsējie mielojās ar godam nopelnīto karsto zupu ar pīrādziņiem, kas tika piegādāta no SIA KantīneB.
 
Mūsu kluba teritorijas sakopšanas talka jau gada sākumā tika ieplānota 21. aprīlī. Toreiz mēs vēl nezinājām, ka tā sakritīs ar lielo Vislatvijas talku. Nu tad talkosim visi kopā!
 
Bet vai jūs vārīsiet lielo talkas zupu? Mēs vārīsim! Kā jau katru gadu to esam darījuši! Lai veicas darbos!
 
 

 
Teksts: Irina Jirgensone
Foto: Igors Kurzenkovs

Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas