Search form

23.04.2012

Drukāt

Smiltene: Neviens neaizgāja mājās bez diploma…

24. martā Smiltenes biedrības interešu klubs „Soļos marš!” organizēja galda spēļu turnīru, kurā bija iespējams pārbaudīt savas spējas dambretē, šahā, domino, novusā un šautriņās.


Diemžēl dalībnieku skaits nebija tik liels, kā spēļu organizatori bija cerējuši, bet, par spīti tam, dalībnieki ar pilnu sparu mērojās spēkiem un finālā katrs  ieguva diplomu, kas atbilda viņa spējām.
 
Dambretē vietas dalīja: sievietēm – 1. M.Ļebedeva, seko D.Cīrule un L.Šilinska, bet vīriešiem – 1. A.Šilinskis, tālāk V.Ņekrasovs,  V.Cīrulis.
 
Šahs gāja pie sirds tikai stiprā dzimuma pārstāvjiem, kuri attiecīgi sadalīja vietas sīvā konkurencē: 1.un 2.vietu draudzīgi dalīja V.Cīrulis un A.Šilinskis, savukārt 3.vietā ierindojās V.Ņekrasovs.
 
Novusā sieviešu konkurencē pirmā M.Ļebedeva, tālāk D.Cīrule un L.Šilinska. Bet vīriešiem labākais A.Šilinskis, seko V.Cīrulis,  V.Ņekrasovs.
 
Savukārt domino spēlēja tikai sievietes. Pēc savāktajiem punktiem kopā līdere izrādījās S.Papule, aiz viņas D.Cīrule, bet pēdējā godalgotā vieta tika R.Lāčgalvei.
 
Jaunums šajā turnīrā bija šautriņas, ko mūsu biedri nekad nebija spēlējuši. Visvairāk punktus šautriņās salasīja un pārspēja pat vīriešus – O.Ozola. (Jāpiebilst, ka viņai ir jau 78 gadi. Malacis!)
 
Sacensību noslēgumā visiem laureātiem tika pasniedza piemiņas diplomus par dalību šajā turnīrā – tas bija pārsteigums, ka neviens no dalībniekiem neaizgāja mājās bez diploma.
 

 
Teksts un foto: Aiva Šilinska

 


Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas