Search form

27.07.2005

Drukāt

LM interneta mājas lapā ir pieejamas speciālistu atbildes par plānotajām izmaiņām invaliditātes jomā

Rīga, 27.07.2005. – Lai informētu un skaidrotu sabiedrībai par Labklājības ministrijas (LM) iecerētajām izmaiņām invaliditātes jomā, no šodienas ministrijas interneta mājas lapā ir pieejams informatīv...

Rīga, 27.07.2005. – Lai informētu un skaidrotu sabiedrībai par Labklājības ministrijas (LM) iecerētajām izmaiņām invaliditātes jomā, no šodienas ministrijas interneta mājas lapā ir pieejams informatīvs materiāls jautājumu - atbilžu formā.

Ņemot vērā, ka daudzi vēršas LM ar jautājumiem par vienu no šobrīd aktuālākajiem ministrijas izstrādātajiem politikas plānotajiem dokumentiem - Invaliditātes un tās izraisīto seku mazināšanas politikas pamatnostādnēm 2005. – 2015. gadam, LM speciālisti ir sagatavojuši atbildes uz visbiežāk uzdotajiem cilvēku jautājumiem par plānotajiem pasākumiem invaliditātes jomā.

Galvenokārt pamatnostādnes ietver tādus būtiskus jautājumus kā invaliditātes profilakses pilnveidošana, invalīdu nodarbinātības veicināšana, invaliditātes noteikšanas sistēmas pilnveidošana, kā arī invalīdu sociālās nodrošināšanas sistēmas uzlabošana.

Informatīvais materiāls ir pieejams LM interneta mājas lapas sadaļā Aktualitātes (http://www.lm.gov.lv/index.php?sadala=358&id=1417).

Pēc plašākas informācijas vērsties
Komunikācijas departamentā pie
departamenta direktores Vinetas Bērziņas (7021632, 6497758),
sabiedrisko attiecību speciālistes Zanes Lielķikutes (7021665, 6596035).

Informācija pārpublicēta no Labklājības ministrijas mājas lapas


Atpakaļ

Uz augšu

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas