Search form

01.10.2012

Drukāt

Jūsu „Kopsolī” kopā ar jums, aizvadot LNS Nedzirdīgo mēnesi

Photo

Par godu Nedzirdīgo dienai LNS biedriem pirmoreiz savienības vēsturē bija iespēja piedalīties vairākos plašos pasākumos gan Rīgā, gan uz vietas savās biedrībās.


Kas, kur un kā notika? Nupat iznākušajā „Kopsolī” 10. numurā atradīsiet informāciju par šai dienai veltītās daudzveidīgās programmas galvenajām aktivitātēm: apjomīgo Nedzirdīgo dienas koncertu Dzintaros, Ventspils biedrības sešdesmitgades svinībām, talantu šovu kultūras namā „Rītausma” un notikumiem biedrībās (tēma droši vien turpināsies arī nākamajā numurā, jo biedrības svinēja šo dienu septembra nogalē, kad jau tika iespiests šis numurs).
 
Kur mācās šobrīd mūsu jaunākā paaudze? To uzzināsiet I.Kalniņa apkopotajā materiālā ar cerīgu nosaukumu „Mācīties gribētāju skaits palielinās”.
 
Šoruden notiek LNS valsts pildītā pasūtījuma un projekta „Klusuma pasaule” sociālās rehabilitācijas pakalpojumu saņēmēju – klientu kārtējā izvērtēšana. Par to E. Vorslova plašais skaidrojums 2. lpp. Bet nākamajā – „LNS vadības kalendārs”, kurā redzams LNS veiktais darbs, kontaktējoties ar dažādām augstākstāvošām, radniecīgām un sadarbības organizācijām.
 
Vai jūs skatāties videoziņas LNS mājaslapā? Ielūkojieties slejā „Pārdomas” – L. Baueres un L. Janševskas dialogā!  Daudz pārdomu raisījis arī jau minētais koncerts Dzintaros, savu vērtējumu par „Kopsolī” sniedz daugavpiliete Regīna Radkēviča.
 
Jaunieši šovasar piedalījušies vairākās nometnēs. Šajā numurā par viņu pieredzēto Sarajevā (Bosnijā/Hercegovinā) un Adanā (Turcijā). Interesanti tur bijis, gūta vērtīga pieredze!
 
Senioru gads raiti tuvojas izskaņai. Esam jau publicējuši vairākas intervijas ar mūsu cienījamiem vecāka gadagājuma biedriem. Bet šoreiz „Kopsolī” lappusēs par savu dzīvi pārdomās dalās LNS biedre Ilze Kinstlere no Kanādas. Labi klājas viņai šajā zemē, bet sirds velk uz dzimteni…
 
Pieci vīri ieguvuši motocikla vadīšanas tiesības – arī jaunums! Varbūt būs sekotāji?
 
Sociālām ziņām veltītajā lappusē par iepriecinošiem jaunumiem, bet – uzmanieties, lietojot bankomātus!
Vēl jau šis tas, kas var noderēt, – pasākumu plāni, jubilāru saraksts, TV piedāvājums.
 
Un, noslēdzot šo apskatu, pievēršu jūsu uzmanību pirmajā lappusē publicētajam aicinājumam: ja esat LNS biedrs, jums ir iespēja rosināt grozījumus, izmaiņas LNS Statūtos. Izmantojiet to, iesniedzot priekšlikumus savās biedrībās.
 
Jā, vēl viens atgādinājums: varat jau pasūtīt „Kopsolī” nākamajam gadam – cena nemainīga (Latvijas pastā – 9.60 Ls; uz vietas – 6 Ls).
 
 
 
Sagatavoja: Ilze Kopmane


Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas