Search form

09.10.2012

Drukāt

Sociālie darbinieki aicināti pieteikties praktiskai konferencei

Photo

Labklājības ministrija (LM) aicina sociālos darbiniekus pieteikties 3. praktiskai konferencei Sociālā darba efektivitāte: problēmas un risinājumi, kas notiks 8.un 9.novembrī.


LM uzsver, ka šāda konference ir veids, kā kopīgi mācīties un veidot vienotu visas Latvijas sociālo darbinieku viedokli par sociālā darba profesijā aktuāliem jautājumiem.
 
Konferences laikā plānotas gan teorētiskas lekcijas par aktualitātēm sociālā darba attīstībā, gan iepazīšanās ar pašvaldību pieredzi sociālā darba organizēšanā, gan arī praktiskas nodarbības sešās darba grupās par vairākiem aktuāliem jautājumiem, t.sk., efektīvu sociālo darbu ar individuālu gadījumu, efektīvu sociālo palīdzību, efektīvu sociālo aprūpi un sociālo rehabilitāciju.
 
Sociālie darbinieki konferencei var pieteikties, nosūtot aizpildītu konferences dalībnieka reģistrācijas veidlapu pa epastu: [email protected].
 
Minēto konferenci organizē Sociālo darbinieku biedrība sadarbībā ar Labklājības ministriju un Baltijas psiholoģijas un menedžmenta augstskolu. Tā notiks Baltijas psiholoģijas un menedžmenta augstskolā, Lomonosova ielā 1/4.
 
Plašāka informācija par konferenci apskatāma LM interneta mājas lapā http://www.lm.gov.lv/news/id/3950.
 
  
Informāciju sagatavoja: Marika Kupče, Komunikācijas nodaļas vadītāja

Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas