Search form

09.10.2012

Drukāt

Liepājniekiem – izziņas pārgājiens savā pilsētā (foto)

Photo

Pēc nesen notikušās informatīvās lekcijas „Par Liepājas attīstību”, kuru klubā novadīja pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks, nedzirdīgie liepājnieki gribēja pārliecināties, vai viņu pilsētā tiešām veiktas tikšanās reizē minētās labās pārmaiņas. Tādēļ projekta „Klusuma pasaule” ietvaros 6. oktobrī tika organizēts pārgājiens „Pretī zelta rudenim”.


Dalībnieki izvēlējās maršrutu, kas visuzskatamāk apliecina Liepājas pilsētas attīstību. Pasākuma organizatore Gundega Paņko:
 
„Pēc informatīvās lekcijas par Liepājas attīstību mēs paši gribējām savām acīm redzēt, kā attīstās mūsu pilsēta. Pašlaik galvenais attīstības darbs norit uz pilsētas ceļiem un ietvēm, tās tiek paplašinātas, lai radītu ērtības autobraucējiem, gājējiem un velobraucējiem.
 
Mūsu gājiens sākās no Liepājas vienas malas cauri pilsētai līdz otrajai pilsētas robežai.
 
Lai gan laiks bija mainīgs: gan lietains, gan saulains, tomēr pa ielām nogājām 10 kilometrus. Gājiena maršrutā gadījās arī tādas vietas, kurās nebijām bijuši. Kopumā var teikt, ka Liepāja pamazām attīstās – tiek veidoti jauni ceļi un labiekārtotas ietves. Ceram, ka pēc vairākiem gadiem Liepāja būs patiešām skaista un attīstīta pilsēta, par kuru sajūsmināsies ne tikai vietējie iedzīvotāji, bet arī tūristi.”
 


Vairāk foto - galerijā.

 
Teksts: Ivars Kalniņš
Foto: Gundega Paņko

Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas