Search form

27.11.2012

Drukāt

Atkal tradicionālās draudzības spēles Tukumā (foto)

25.novembrī LNS Rīgas biedrības Tukuma grupa ceturto gadu pēc kārtas organizēja tradicionālās draudzības spēles rīdziniekiem, jelgavniekiem un tukumniekiem. Tās notika Tukuma Invalīdu kluba sporta zālē.


Iepriekšējās spēlēs nolēma, ka turpmāk sporta aktivitātes notiks divreiz gadā. Pagājušajā reizē risinājās draudzības spēles novusā, dambretē, volejbolā un stafetē, kas aizņēma visu dienu. Bet šoreiz tās bija tikai volejbolā un stafetē. Pavasarī plānotas aktivitātes dambretē un novusā.
 
Volejbolā un stafetē piedalījās 4 komandas ar 20 dalībniekiem. Jelgavai bija divas komandas –  no Tukuma un Rīgas. Vēl bija daudz līdzjutēju…


 
Volejbolā uzvarēja Jelgavas –1 komanda: Kristaps Legzdiņš, Anita Grahoļska, Anatolijs Jermolovičs un Zintis Felkers. Stafetē 1. vietā Tukuma komanda: Aleksandrs Ņerodenko, Elvijs Meikša, Alvis Ozoliņš, Reinārs Simsons.



Pēc tam notika atpūtas vakars Tukuma kluba telpā, izvērsās diskusija par jaunām idejām turpmāko gadu darbā.
 
Iecerēts nākamās šāda veida aktivitātes organizēt Jelgavā. Rīgas biedrība izsaka pateicību Tukuma invalīdu sporta kluba vadītājai par bez maksas atvēlēto sporta zāli. Bet dalībnieku paldies saņēma Rīgas biedrības vadītāja Māra Lasmane un Tukuma grupas vadītāja vietnieks Aivars Kronbergs par šī pasākuma organizēšanu, kā arī Georgs Strupka par brīvprātīgo tiesneša darbu.


Vairāk foto - galerijā.

 
Teksts: Ivars Kalniņš
Foto: Māra Lasmane

Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas