Search form

30.11.2012

Drukāt

Videoziņas Nr.167: Daugavpilieši sarīko savu mazo šoviņu

Photo







Daugavpilieši organizēja paši savu mazo šovu.
Tajā skatītāji varēja vērot dažādas pazīstamas personības, kā arī izdomātus tēlus.
 
LNS darbinieki tikās ar jaunajiem valmieriešiem skolā un ieradās arī  biedrībā. 26. novembrī LNS viceprezidente Sandra Gerenovska, Lilita Janševska, Māra Lasmane,  Brigita Aldersone, Laura Klāsupapiedalījās Valmieras skolas projektu nedēļas pasākumā.
 
Aizbraukušos speciālistus aicina atpakaļ. Aizbraukušo skaits ir pāri 200 tūkstošiem. Latvijā vajag prasmīgus amatmeistarus dažādās specialitātēs.
 
Uzmanību! Internetā uzdarbojas "policijas izspiedējvīruss". Ja jūsu dators ir inficēts, tad nekādā gadījumā nemaksājiet par tā atbloķēšanu ( pieprasa  50 Ls). Meklējiet palīdzību pie sava datorspeciālista.
 
Par braukšanu bez biļetes Rīgā – līdz 40 latu sods.Uzmanību pasažieriem, kam ir tiesības braukt bez maksas: ja braucienu nereģistrē, sods ir no 2 līdz 20 latiem atkarībā no sodīšanas reizēm.
 
Aicina pieteikt 2012. gada Labo zvaigzni Rīgā.  Padomājiet par to un rīkojieties –  līdz 17. decembrim. Mums tādu cilvēku netrūkst!
 
Kristīgajā pasaulē sākas Ziemassvētku gavēnis un Advents
No 28. novembra sācies Ziemassvētku gavēnis, kas būs līdz 6. janvārim.  Bet svētdien, 2. decembrī, Ziemassvētku brīnuma gaidās iedegsim pirmo svecīti savā Adventes vainagā.
 
Skatieties video – par bijušajām Rīgas Nedzirdīgo skolas un internāta ēkām un draudzības spēlēm Tukumā.
 

Videoziņu Nr.167 par jaunumiem nedzirdīgo sabiedrībā un Latvijā tekstu latviešu valodā skatīt šeit un krievu valodā – šeit.




Teksts: Ilze Kopmane

 


Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas