Search form

27.12.2012

Drukāt

„Kopsolī” uzsāk jaunu gadu – jau iznācis pirmais numurs

Photo

„Kopsolī” gadu miju uzsāk kā pirmrindnieks – pie dažlaba lasītāja aizsteidzies jau priekšlaikus, nesagaidot gadumiju.


Jā, iznācis jau „Kopsolī” 1. numurs. To jau saņēmuši projekta „Klusuma pasaule” klienti, bet Latvijas pasts to saviem abonementiem piegādās tikai 2. vai 3. janvārī. Tāda kārtība šai iestādē, jo preses izdevumus janvārim varēja pasūtīt līdz 20. decembrim, pēc tam dati vēl jāapkopo. Katrā ziņā paldies visiem, visiem, kas „Kopsolī” pasūtīja 2013. gadam! Mazliet pacietības un – būs „Kopsolī” jūsu rokās. Katra mēneša pašā sākumā.
 
Pirmajā numurā varēsiet lasīt, ko par aizvadīto gadu domā un ko plānotajā paveikt LNS viceprezidente, Rehabilitācijas centra vadītāja Sandra Gerenovska, kā arī daudzi citi mūsu ļaudis – LNS un projektu darbinieki, tulki, biedrības ļaudis… Sirsnīga intervija tapusi ar Andri Dombrovski. Paldies mūsu biedram no Tukuma grupas!
 
Uzzināsiet skaitļus un faktus, kas raksturo mūsu biedrus, iepazīsiet jauno darbinieci Vidu Meiju, ielūkosieties biedrību un skolu dzīvē, sporta notikumos un sociālo jaunumu lappusē un varēsiet pavērtēt, kā organizēta informācija ekstremālos apstākļos ASV un Latvijā.
 
Lasāmā ir daudz, un visus rakstus nenosaukt. Tie, kas vēl avīzi nav abonējuši, var to izdarīt jebkurā Latvijas pasta nodaļā vai redakcijā. Laipni lūdzam lasītāju saimē visus!
 
Atgādinājums: 1) projekta „Klusuma pasaule” klienti un LNS Goda biedri avīzi saņem bez maksas; 2) turpmāk avīze „Kopsolī” e- versijā tiks ievietota saīsinātā veidā.
 
Ceru uz savstarpēju sadarbību un saskaņu, veidojot un lasot „Kopsolī” 2013. gadā!
 

 
Vienmēr jūsu rīcībā,
„Kopsolī” galvenā redaktore: Ilze Kopmane

Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas