Search form

31.01.2013

Drukāt

Aktivitātes nedēļas nogalē!


TV PĀRRAIDES
 
Piektdien, 1. februārī  pl. 22. 10 LTV1 (ar subtitriem)
Detektīvseriāls „Midsomeras slepkavības 10”.
Foto: www.ltv1.lv
 
 
 
 
 
 
Sestdien, 2. februārī pl. 16. 45 LTV1 (ar subtitriem)
BBC dokumentālā daudzsēriju filma „Kā darbojas zeme”.
Varētu domāt, ka mūsu planētas virsma ir nekustīga, taču patiesībā tā nemaz nav! Ik dienas kaut kur pasaulē notiek vismaz 50 zemestrīces un 12 spēcīgi vulkānu izvirdumi.
Foto: www.ltv1.lv
 
 
 
Svētdien, 3. februārī  pl. 10.05 LTV 1 (ar subtitriem)
Izglītojošs populārzinātnisks seriāls „Mārvijs Hemmers”, bērniem no 6 – 12 gadiem.
Foto: www.ltv1.lv
 
 
 
 
 
Svētdien, 3. februārī  pl. 10. 55 LTV 1 (ar subtitriem)
Dokumentālā daudzsēriju filma „Garšvielu ceļš”. Keita dodas uz Indiju, kur noskaidro, ka vislabākie melnie pipari tiek žāvēti saulē, taču baltos piparus mērcē un atbrīvo no miziņas, lai tie kļūtu maigāki.
Foto: www.ltv1.lv
 
 
 
 
Svētdiena, 3. februārī pl. 17 LTV1 (ar subtitriem)
BBC dokumentālā daudzsēriju filma „Dzīvība”. Šis grandiozais projekts tapis kā episks veltījums visai mūsu planētas dzīvajai dabai – tas pierāda, cik tā ir daudzveidīga un cik daudz noslēpumu tā joprojām sevī glabā.
Foto: www.ltv1.lv
 
 
 
 
Svētdien, 3. februārī pl. 18. 50 LTV1 (ar subtitriem)
Romantiska daudzsēriju filma „Alpu klīnikā”. Talantīgā Berlīnes ķirurga Daniela Gūta dzīvē sākas pārmaiņu laiks: viņš plāno veidot veiksmīgu karjeru un piekrīt kļūt par viesprofesoru Baltimoras klīnikā, un kopā ar līgavu cer iekārtot plašu māju.
Foto: www.ltv1.lv
  
 
 
 
RĪGĀ
 
Cirka izrāde „ Cirka dārgakmeņi”
No saulainās Itālijas Rīgā ieradies Mr. Dalmācietis ar saviem četrkājainajiem draugiem: inteliģentajiem dalmāciešiem, draiskajiem pūdeļiem un mūzikas cienītāju – poniju. Arī klauni un akrobāti priecēs ikvienu, kā arī lauvas.
Notiek: 2. – 3. februārī pl. 13 un pl. 16, Rīgas Cirkā
Ieeja: 5 – 15 Ls
Foto: www.cirks.lv
 
Hokeja dienas t/c „Spice”
Lielveikala Info centra ikvienam būs iespēja satikt Latvijas hokeja izlases spēlētājus vaigu vaigā, nofotografēties un aprunāties par hokeju. Kā paliekošu suvenīru uz īpaši šim pasākumam izgatavotām parakstu kartītēm būs iespēja palūgt hokejistu autogrāfus ar jauku novēlējumu.
Notiek:  2. – 3. februārī pl. 15 – 18, t/c „Spice”, Lielirbes ielā 29
Foto: www.1188.lv
 
 
LIEPĀJĀ
 
Rallijs „Liepāja – Ventspils” 1. – 3. februārī
Šis būs ne vien Eiropas Rallija Čempionāta otrais posms, bet arī Latvijas Rallija Čempionāta pirmie divi posmi. Sniegotajos Kurzemes ceļos gan viesu, gan pašmāju autosportistiem būs jāveic ātrumposmi 240 kilometru garumā. Rally Liepāja-Ventspils svinīgais starts un pirmie ātrumposmi tiks aizvadīti 1. februārī Liepājas apkārtnē. Otrās dienas laikā rallijs pamazām virzīsies ziemeļu virzienā, dienu noslēdzot Ventspils pievārtē. Savukārt noslēdzošā rallija diena tiks aizvadīta Ventspils apkārtnē, kur norisināsies arī apbalvošanas ceremonija. Plašāka informācija: http://www.ventspils.lv/lat/eiropas_rallija_cempionats/
Notiek: 1. februārī pl. 14. 45 atklāšana Liepājas promenādē
Ieeja: rallija laikā 18 Ls; atsevišķiem ātruma posmiem 8 Ls; bērniem līdz 10 gadiem bezmaksas (uzrādot dokumentu)
Foto: http://www.lvrally.com/lat/jaunumi/27
 
 
KULDĪGĀ
 
Skatīsimies kopā ralliju
Kuldīgas novada Dome aicina iedzīvotājus ralliju skatīties Īvandes pagastā (vecā suitu ceļā un ceļā uz Īvandes dzirnavām krustojumā), kur darbosies Kuldīgas skatu punkts. Līdzjutējiem piedāvās sasildīties fanu teltī, iegādāties suvenīrus, fotografēties pie milzu sniegavīra, izlocīt kājas kopā ar „Nebēdnīgo klaunu orķestri”. Paredzēti arī vēl citi pārsteigumi. Labiekārtotajos skatu punktos līdzjutēju ērtībām tiks kurināti ugunskuri, būs pieejami siltie dzērieni un uzkodas.
Notiek: 3. februārī no pl. 8 Īvandes pagastā
Foto: http://www.reitingi.lv/lv/news/sports/75271-erc-rallijs-kuldigas-atrumposmos-arzemju-pilotiem-naksies-pasvist.html
 
 
RĒZEKNĒ
 
Ģimenes sestdiena
Lieliska iespēja visai ģimenei apmeklēt muzeju.
Notiek: 2. februārī pl. 10 – 16, Latgales Kultūrvēstures muzejā, Atbrīvošanas alejā 102
Ieeja: bez maksa
Foto: http://www.rezekne.lv/kultura/latgales-kulturvestures-muzejs/
 
 
 
 
VECPIEBALGAS NOVADĀ
 
Slēpošanas sacensības „Apkārt Alaukstam”
Šogad Coldrex slēpojuma ietvaros izveidotas trīs distances: maratona distance – 42 km, Möller’s Dobbel tautas slēpojums – 19 km un bērnu slēpojums vismazākajiem. Piektajā slēpošanas maratona gadā izlemts, ka tie dalībnieki, kas apkārt Alaukstam ir apslēpojuši piecas reizes, tiks apbalvoti ar īpašām piemiņas medaļām. No pl. 7 – 9 reģistrācija sacensībām, plašāka informācija: http://www.maratoni.lv/lv/sleposanas-maratons-1/par-sacensibam/sacensibu-nolikums/
Notiek: 2. februārī starts pl. 10
Dalības maksa: 20 Ls – 42 km; 19 km – 15 Ls; bērnu slēpojumā – 10 Ls
Foto: http://www.maratoni.lv/lv/sleposanas-maratons-1/galerija/galerija-1/foto/
 
 
CITI ZIEMAS PRIEKI
Ja vēlaties baudīt ziemas uz kāda kalna Latvijā, tad varat ielūkoties mājaslapā: http://www.latvia.travel/lv/sleposana-un-snovosana
 
 
Sagatavoja: Gunta Birnīte

Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas