Search form

Jaunumi

Photo

Raitis Rūrāns pieveic 21 km pusmaratona distancē

01.10.2012

Svētdien, 30. septembrī, lieli un mazi iesācēji, amatieri un profesionāļi devās lielā skrējienā – pirmajā Rēzeknes pusmaratonā. Sacensību mērķis ir popularizēt skriešanu kā masu sporta veidu, veicināt veselīgu dzīvesveidu Rēzeknē, Latgalē un visā Latvijā, protams, radīt prieku sev un citiem.

Photo

Jaunais stetoskops palīdzēs ārstiem ar dzirdes traucējumiem

01.10.2012

Pilnvērtīgai diagnozes uzstādīšanai pacientam, izmantojot stetoskopu (instruments, ar ko izklausa sirdi un plaušas – red. piez.), nepieciešama laba dzirde, lai sadzirdētu trokšņus sirdī un atšķirtu tos no normālām sirds skaņām.

Photo

Jūsu „Kopsolī” kopā ar jums, aizvadot LNS Nedzirdīgo mēnesi

01.10.2012

Par godu Nedzirdīgo dienai LNS biedriem pirmoreiz savienības vēsturē bija iespēja piedalīties vairākos plašos pasākumos gan Rīgā, gan uz vietas savās biedrībās.

Photo

LNS Zelta fonds – četrdesmit septiņi Goda biedri

28.09.2012

Pasaules nedzirdīgo dienai veltītā LNS mēneša noslēgumā sniedzam iespēju ielūkoties apkopojumā par Latvijas Nedzirdīgo savienības Zelta fondu – Goda biedriem.
Mēs varam lepoties ar 47 LNS Goda biedriem, kuri devuši nozīmīgu ieguldījumu un stiprinājuši nedzirdīgo organizāciju.

Photo
Photo

Noslēgusies divu kompleksās sociālās rehabilitācijas programmu aktivitāšu realizācija Jūrmalā

28.09.2012

LNS projekta „Klusuma pasaule” ietvaros divas aktivitātes „Sociālās rehabilitācijas programmas realizācija dzirdes invalīdiem” un „Sociālās rehabilitācijas programmas realizācija dzirdes invalīdiem ar garīgās attīstības traucējumiem” noslēdzās 25. septembrī, kad no Sociālās integrācijas valsts aģentūras (SIVA) Jūrmalā aizbrauca pēdējā iebraukuma grupa.

Photo

Uzsāktas nodarbības sociālās rehabilitācijas programmas dzirdes invalīdiem „Atbalsts -2” ieviešanā

28.09.2012

Šī gada septembra pēdējās dienās ir uzsāktas nodarbības LNS ESF projekta „Alternatīvie sociālās rehabilitācijas pasākumi nedzirdīgā Latgales reģionā’’ sociālās rehabilitācijas programmas dzirdes invalīdiem „Atbalsts -2” ieviešanā.

Photo

LMT uzdāvina nedzirdīgo skolai sporta inventāru

27.09.2012

Kārtējo Latvijas Mobilā telefona (LMT) dāvinājumu trešdien, 26. septembrī, saņēma Rīgas speciālā internātpamatskola bērniem ar dzirdes traucējumiem. Jau septiņus gadus LMT iegulda ziedojumus dažādos dzirdes uzlabošanas un kompensēšanas pasākumos.

Photo

Malnavas koledžā šogad mācās 4 studenti ar dzirdes traucējumiem

27.09.2012

(no LTV-1 ziņu sižeta – 25. 09 pl. 18)

Photo

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas