Search form

Jaunumi

Photo

Videoziņas Nr.155: Ikgadējais (vis) Latvijas pasākums Dzintaru koncertzālē (video)

11.09.2012

Pasaules Nedzirdīgo dienai veltīta līdzdalību veicinoša akcija „Klusuma pasaules klusuma diena”.

Photo
Photo

Valmieras sporta kluba „Tālava NS” vasaras aktivitātes par godu kluba 20. gadadienai (foto)

11.09.2012

Pērn LNSF gada aktīvākā un labākā sporta kluba titula ieguvējs – Valmieras „Tālavas NS” šogad atzīmē 20 gadu jubileju. Šīs gadskārtas noskaņās tika aizvadīta visa vasara. Notikušas ikgadējās nedzirdīgo sporta spēles Pilskalnos, Boccia spēles un makšķerēšanas sacensības Rubenē.

Photo

Nedzirdīgo diena Dzintaros pulcē rekordlielu pašdarbnieku skaitu (foto)

10.09.2012

Sestdien, 8. septembrī Dzintaru koncertzālē norisinājās Pasaules Nedzirdīgo dienai veltīta līdzdalību veicinoša akcija „Klusuma pasaules klusuma diena” – ikgadējais (vis) Latvijas pasākums. Plašu Nedzirdīgo dienas pasākumu Latvijā LNS organizē kopš 1995. gada, bet šogad tas izvērsās vēl plašāk – koncertā piedalījās rekordliels pašdarbnieku skaits – 174.

Photo
Photo

Neredzīgo biedrības pārstāves viesojas LNS Rehabilitācijas centrā

07.09.2012

6. septembrī SIA „LNS Rehabilitācijas centrs” viesojās Latvijas Neredzīgo biedrības (LNB) priekšsēdētāja Svetlana Sproģe un SIA „LNB Rehabilitācijas centrs” direktore Māra Henele, lai dalītos pieredzē par abu organizāciju darbību.

Photo

Indiešu aktieris tēlos nedzirdīgu varoni romantiskā filmā (video)

07.09.2012

Indiešu aktieris Ranbirs Kapūrs(Ranbir Kapoor ) stāsta, ka mocījies, lai izdomātu, kā būtu jādejo nedzirdīgajam filmas varonim topošajā Indijas romantiskajā komēdijā „Barfi!”. Aktieris tēlo Mērfiju, sauktu par Barfi, – cilvēku ar runas un dzirdes traucējumiem, kurš ir mīlas trijstūra centrā.

Photo

Kuldīdznieki sacenšas sēņu lasīšanā (foto)

07.09.2012

6.septembrī rītā biedrībā pulcējās visi sēņot gribētāji, lai piedalītos konkursā "Labākais sēņotājs 2012.". Konkursu rīkojām otro gadu, un jāatzīst, ka šogad sēņotāju bija nedaudz mazāk, bet tas jau neiespaidoja pārējo vēlmi doties pēc meža bagātībām.

Photo

Nodrošina e-konsultāciju vājdzirdīgiem un nedzirdīgiem bērniem

06.09.2012

No 5. septembra Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas (VBTAI) Uzticības tālrunis 116111 nodrošina iespēju saņemt psiholoģisku atbalstu arī vājdzirdīgajiem un nedzirdīgajiem bērniem. Atbalstu bērni var saņemt ar e-konsultācijas starpniecību.

Photo

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas