Search form

Jaunumi

Photo

„Rītausmā” realizē vēl nebijušu sadarbības projektu

24.01.2012

LNS kultūras centrs „Rītausma” saņēmis Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu projektam „Ieklausies, sajūti, skaties – CILVĒKS”. Projekts caur aktīvu darbošanos teātra jomā apvieno Latvijas Nedzirdīgo savienības kultūras centra nedzirdīgos apmeklētājus un biedrības „Rīgas pilsētas Rūpju bērns” Dienas aprūpes centra „Cerību ligzda” klientus – cilvēkus ar dažāda veida īpašām vajadzībām. Kopumā projektā iekļauts ap 20 dalībniekiem.

Photo
Photo
Photo
Photo

Februārī sāksies jaunā talantu parāde: teātra šovs „Krāsaini sapņi – 2”

20.01.2012

KC „Rītausma” 14. janvārī notika pirmā sapulce par jaunā šova „Krāsaini sapņi – 2” organizatoriskajiem uzdevumiem. Uz šovu pieteikušies divdesmit dalībnieki, kurus sadalīs pa pāriem. Savu talantu rādīs dalībnieki no Rīgas, Smiltenes, Daugavpils, Rēzeknes un Jelgavas.

Photo

Lietuvā nedzirdīgie pulcēsies protesta mītiņā pie Seima, pieprasot informācijas pieejamību TV valsts kanālos

20.01.2012

Lietuvas Nedzirdīgo biedrības (LNB) mājaslapas videoziņās (13.01) iekļauta informācija par to, ka nedzirdīgo kopiena gatavojas protesta mītiņam. Kad, kur un par ko paredzēts šis nedzirdīgo tautas saiets?

Photo

Bērniem brilles par vienu latu

19.01.2012

Līdz 31.janvārim visi bērni Latvijā līdz 18 gadiem var saņemt firmas „Fielmann“ dāvanu – jaunas korekcijas brilles par 1 latu .

Photo

Ēnu diena: Dosim iespēju jaunietim iepazīt darbu, ko varētu apgūt un iemīlēt

19.01.2012

Darbs jādara ar mīlestību – tā saka tautas gudrība. Kā jaunietim izvēlēties profesiju, kas aizrauj un iedvesmo? Kā pārbaudīt savus priekšstatus par iedomāto profesiju? Kā atrast darbu, ko varētu iemīlēt? Darot!

Photo

Ventspilnieki spēlē dambreti – uzvar Dmitrijs

19.01.2012

14. janvārī Ventspils RB klubā notika dambretes sacensības.

Photo

Cik precīza ir informācija par subtitriem TV raidījumiem?

18.01.2012

Pagājušajā nedēļā sniedzām informāciju par LTV1 un LTV7 raidījumiem, kas ir pieejami nedzirdīgajiem skatītājiem. Cita starpā tika solīts, ka LTV7 katru nedēļas nogali demonstrē četras filmas ar subtitriem latviešu valodā.

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas