Search form

Jaunumi

Photo

Trešā: Latgales novada konference Daugavpilī

10.05.2010

LNS projekta „XXI gadsimts. Nedzirdība. Līdzdalības evolūcija” ietvaros nedzirdīgo novadu konferenču ciklā „Mēs – pilsoniskās sabiedrības daļa” 8. maijā Daugavpilī notika Latgales novada nedzirdīgo konference.

Photo

Nedzirdīgie uzbūvējuši peldošu bumbu Keiptaunā (Dienvidāfrikas Republikā)

07.05.2010

Viens no pilsētas jaunākajiem un interesantākajiem apskates objektiem tagad neapšaubāmi ir laiva, kas izskatās pēc bumbas. Oriģinālā laiva, ko uzbūvējuši Kaeltišas (Keiptaunas priekšpilsētas) nedzirdīgie iedzīvotāji ir ieguvusi Dienvidāfrikas peldlīdzekļu konkursa visnovatoriskākā produkta balvu.

Photo

Izzinot Latvijas 9 brīnumu pilsētiņu – Līgatni…

06.05.2010

Reiz Inese Immure, Rīgas Raiņa vakarskolas skolotāja, kādā žurnālā izlasīja interviju ar gidi Rasmu Vanagu par Līgatni. Publikācija iedvesmoja Inesi organizēt mazu ceļojumu nedzirdīgo klašu skolēniem pagājušajā piektdienā. Un tā lieliskās gides Rasmas pavadībā devāmies apmeklēt Līgatnes ievērojamākās vietas.

Photo

Valmierieši talko kopā ar Latviju

05.05.2010

2010. gada 22. aprīlī (vēsturiskajā talkošanas datumā) vairāk nekā 20 Valmieras RB biedru sanāca uz Lielo talku biedrības kluba teritorijā: tika izzāģēti koki un zari, sakopta sēta, „izlabots” izgreiderētais pagalms, pielikta roka visiem darbiņiem, kas prasījās padarāmi.

Photo
Photo

Kāpēc ārvalstis atbalsta pilsonisko sabiedrību Latvijā

05.05.2010

28.aprīlī Latvijas Pilsoniskā alianse sadarbībā ar Norvēģijas Karalistes vēstniecību Latvijā un Sabiedrības integrācijas fondu organizēja semināru un preses konferenci par nevalstisko organizāciju ( NVO) fonda Latvijā darbību 2007. – 2009.gadā, atbalstot pilsoniskās sabiedrības attīstību mūsu valstī.

Photo

Otrā: Kurzemes nedzirdīgo konference Kuldīgā

30.04.2010

24. aprīlī Kuldīgā notika Kurzemes nedzirdīgo konference projekta „XXI gadsimts. Nedzirdība. Līdzdalības evolūcija” ietvaros ar 50 dalībniekiem no Liepājas, Kuldīgas, Ventspils, Talsiem, Saldus, Skrundas, Tukuma un citiem Kurzemes reģioniem. Kurzemes novadā darbojas trīs Latvijas Nedzirdīgo savienības reģionālās biedrības, kuras atrodas Liepājā, Ventspilī un Kuldīgā, kā arī Rīgas reģionālās biedrības Tukuma grupa, kuru biedru kopējais skaits ir 231.

Photo
Photo
Photo

Jautrītes Gromas pieņemšanas laiki maijā

30.04.2010

Maijā Jautrīte Groma pieņems nedzirdīgos sociālās palīdzības jautājumos tikai otrdienās no pl.10 līdz 17. Citā laikā – ar iepriekšēju pierakstu, vienojoties pa mobilo telefonu 26113655 vai e-pastā: [email protected]

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas