Search form

Jaunumi

Photo

Ekskluzīvi: melodeklamāciju šova pirmās kārtas videoieraksts (video)

16.11.2010

Daudzi mūsu biedri visā Latvijā nevarēja ierasties uz pirmā melodeklamāciju šova „Krāsaini sapņi” pirmo kārtu 30. oktobrī. Tāpēc jums piedāvājam to noskatīties šeit.

Photo

Mārtiņdienas pasākumu jautrības Rīgā un Tukumā

16.11.2010

Mārtiņi, kas tiek atzīmēti 10. novembrī, ir senas latviešu tradīcijas svētki , kas saistās ar rudens beigām un ziemas sākumu. Visi darbi uz laukiem un dārzos apdarīti, raža novākta, laiks svinībām!

Photo

Jaunā internāta atklāšanas svētki Valmierā

16.11.2010

13.novembrī Valmieras vājdzirdīgo bērnu internātvidusskolā – attīstības centrā priecīgs notikums – jaunā internāta atklāšanas svētki.

Photo
Photo

Latvisko tradīciju pasākums „Nedzirdīgie Mārtiņi”

15.11.2010

Saskaņā ar projektā „Klusuma pasaule” plānotajām aktivitātēm mēs – rēzeknieši ieskandinājām Mārtiņdienu, jo pēc latviešu tradīcijām šo svētku svinēšana sākas dienu iepriekš. Latvisko tradīciju pasākums „Nedzirdīgie Mārtiņi” izdevās jautrs un interesants, par ko gādāja arī divi atraktīvi 2 dalībnieki maskās: vīrietis pārģērbās par sievieti un otrādi.

Photo

Kā ir būt nedzirdīgam cilvēkam: Katram savs stāsts (video)

13.11.2010

Šogad Vikija Ferija (Vicky Fourie) no Dienvidāfrikas Miss Deaf International skaistumkonkursā ASV ieguva Vicemis titulu.

Photo

Nākotnes brilles pārvērtīs runu rakstītā tekstā

12.11.2010

Cilvēkiem ar dzirdes traucējumiem var būt diezgan liela problēma tikt galā ar dažādām ikdienas situācijām, atrodoties starp skaļi runājošiem cilvēkiem, kas ne vienmēr izprot nedzirdīgo vajadzības.

Photo
Photo

Pirmais Nedzirdīgo disko klubs Krievijā gūst panākumus (video)

11.11.2010

Beidzot Maskavas klusākā – nedzirdīgā sabiedrības daļa ir sadzirdēta, jo sācis darboties valstī pirmais un vienīgais disko klubs nedzirdīgajiem.

Photo

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas