Search form

Jaunumi

Photo

Esi zinošs!

19.04.2012

Projekta „Klusuma pasaule” ietvaros 16. aprīlī Valmieras klubā notika kārtējā speciālista lekcija. Šoreiz Valmieras pašvaldības bāriņtiesas juriste Ināra Allika pastāstīja visu par īpašumu veidiem un to novērtēšanu. Jautājums bija aktuāls sakarā ar „nulles deklarācijām”, jo daudziem nebija skaidrs, kuram vajag iesniegt šo deklarāciju un kuram nē.

Photo

Nākamajā gadā nepieciešams papildu atbalsts ģimenēm ar bērniem un invalīdiem

19.04.2012

Labklājības ministrija (LM) 2013. gadā plāno nodrošināt nozares pakalpojumus šī gada līmenī. To paredz 17. aprīlī valdībā izskatītie LM priekšlikumi 2013. gada budžetam.

Photo

Cilvēki ar invaliditāti varēs saņemt profesionālās rehabilitācijas pakalpojumus

19.04.2012

Cilvēki darbspējīgā vecumā ar invaliditāti, tās skaitā arī prognozējamu, varēs saņemt no valsts budžeta apmaksātus profesionālās rehabilitācijas pakalpojumus.

Photo
Photo
Photo

Katram mums ir savas Lieldienas – Ventspilī un arī Liepājā

17.04.2012

Šie latvisko tradīciju svētki risinājās LNS projekta „Klusuma pasaule” ietvaros ar ESF līdzfinansējumu.

Photo

Pasaules nedzirdīgo federācija meklē praktikantu darbam ģenerālsekretariātā

17.04.2012

Pasaules nedzirdīgo federācija meklē kvalificētu praktikantu, kas varētu strādāt PNF Ģenerālsekretariātā Helsinkos, Somijā, uz trim mēnešiem.

Photo

Rīgas biedrība ieskandina Lieldienas Tērvetē

17.04.2012

Projekta „Klusuma pasaule” ietvaros Rīgas biedrība, organizējot latvisko tradīciju pasākumu „Lieldienas” jelgavniekiem, izrādīja jaunu iniciatīvu – šis pasākums notika Tērvetes dabas parkā. Projekta dalībnieki, uzzinot par šo vietu, bija ļoti iepriecināti un atsaucīgi – aidā, prom! Ne tikai jelgavnieki, bet arī citi klienti piedalījās šajā aktivitātē.

Photo
Photo

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas