Search form

Jaunumi

Photo

Aicina nedzirdīgas sievietes kļūt par profesionālu atbalsta personu pēcdzemdību periodā

05.07.2012

Latvijas Nedzirdīgo savienība aicina atsaukties nedzirdīgas sievietes, vēlamas māmiņas, kuras vēlas palīdzēt citām nedzirdīgām sievietēm pēcdzemdību periodā. Lai jūs varētu viņām sniegt fizisko, emocionālo un informatīvo atbalstu, jums tiks piedāvāti kursi 80 stundu apjomā.

Photo

Aicina dzirdīgas sievietes ar zīmju valodas zināšanām kļūt par profesionālu atbalsta personu pirmsdzemdību periodā un dzemdībās

05.07.2012

Latvijas Nedzirdīgo savienība aicina atsaukties dzirdīgas sievietes ar zīmju valodas zināšanām, kuras vēlas palīdzēt nedzirdīgām sievietēm grūtniecības laikā un dzemdībās.

Photo

Rīgas nedzirdīgiem pensionāriem savs centrs

04.07.2012

2.jūlijā Latvijas Nedzirdīgo savienības (LNS) ēkā Rīgā, Elvīras ielā 19 atklāja Centru, kurā sociālās rehabilitācijas pakalpojumus var saņemt Rīgas reģionā dzīvojošie pensijas vecuma dzirdes invalīdi. Centrs atrodas 2.stāvā un ir pieejams apmeklētājiem katru darba dienu pl. 9 –17. Tā darbību nodrošina Latvijas Nedzirdīgo savienības projekts „Nepalikt vieniem klusumā”, ko atbalsta Eiropas Sociālais fonds.

Photo

15. LNS pašdarbības festivāls Kuldīgā bez gājiena pilsētā (foto)

03.07.2012

Jūnija beidzamajā dienā visi pašdarbības, nedzirdīgo kultūras un kopienas entuziasti satikās festivālā „Kurzemes sirds” Lielā Nabas ezera krastos Kuldīgas pusē. Dievs, kā vienmēr, bija mūsu pusē un atsūtīja īsti dievīgu laiciņu. Bija gan saulīte, gan mākonīši, tikai lietus nebija, kā jau to visiem un visur veselu pusgadu mēģināja iestāstīt LNS kultūras dzīves kuratore viceprezidente Sandra Gerenovska. Piedalījās 135 pašdarbnieki ar 30 priekšnesumiem.

Photo

Jauniešu ievērībai: piedāvā iespēju piedalīties apmaiņas nometnē Holandē (video)

02.07.2012

II Starptautiskā nedzirdīgo un dzirdīgo jauniešu apmaiņas nometne notiks no 21.jūlija līdz 3.augustam Ommenā, Nīderlandē. Šoreiz nometnes tēma ir „Vai jūs redzat, tas strādā?”.

Photo

Līgo diena aizvadīta arī sausākajā līgošanas vietā – Valmierā (foto)

02.07.2012

Visas biedrības gan sagaidījušas gan godam aizvadījušas Jāņu dienu, arī valmieriešiem Līgo dienā līgoja rokas, kā tas plānots projekta „Klusuma pasaulē” ietvaros.

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas