Search form

Jaunumi

Photo
Photo

Viņš cerēja visu mūžu, un – iespēja dzirdēt radās 74 gadu vecumā

17.05.2011

Jau no agras jaunības Laurija Deivisa dzīve ritējusi klusuma pasaulē. Neskatoties uz ģimenes izmisīgiem mēģinājumiem uzlabot viņa komunikācijas iespējas, Deivisa dzīve ar gadiem kļuva aizvien vairāk noslēgta šaurā lokā.

Photo

Ģimenes svētkos: Rīgā – mazie talantīgie aktieri, Jelgavā – saiets brīvdabā, Tukumā – ģimenei veltītas dzejas

17.05.2011

Maija mēnesis ir Ģimenes svētku laiks. LNS projekta „Klusuma pasaule” ietvaros KC ”Rītausma” notika Rīgas reģionālās biedrības organizētais pasākums „Pavasaris ziedos”, kas ir veltīts ģimenes dienai. Līdzīgs pasākums notika arī Jelgavā un Tukumā.

Photo

Nedzirdīgi ieslodzītie tiesā pieprasa par tulku pieejamību cietumā

16.05.2011

Starp vienpadsmit nedzirdīgajiem, kas iesnieguši sūdzību tiesā par cilvēktiesību pārkāpumu, ir arī kāds Ilinoisas ( ASV ) labošanas iestādes ieslodzītais, kurš ticis sodīts par ēdiena zādzību, lai gan nebija to darījis, bet tulka nepieejamības dēļ nav spējis to paskaidrot.

Photo

Radošā nometne – kas tad tas ir? Tā ir lieliska iespēja atklāt un attīstīt savus talantus

16.05.2011

Tā ir arī iespēja projekta „Klusuma pasaule” 2.10 aktivitātes „Saskarsmes un radošās pašizpausmes iemaņu apguves programmas izstrāde un realizācija” ietvaros vairākas dienas pavadīt pozitīvā atmosfērā.

Photo

Kaktusu parādē raibā virknē dāmas , pērtiķīši, ezīši

13.05.2011

Šajā izstādē bija izmantoti mūsu pašu Rēzeknes biedru īpašumā un aprūpē esošie eksotiskie augi – kaktusi, kas, kā izrādījās, var būt ļoti labs un interesants interjera papildinājums jebkurā mājā.

Photo

Latvijas Dabas muzejs piedāvā iespēju izmantot gida un zīmju valodas tulka pakalpojumu bez maksas apmeklētāju grupām ar dzirdes problēmām

13.05.2011

Latvijas Dabas muzejs sadarbībā ar Latvijas Nedzirdīgo savienību un ar nodibinājuma ”Rietumu Bankas labdarības fonds” finansiālu atbalstu 2011. gadā turpina īstenot projektu „Nepalikt klusumā”.

Photo

Oficiāla vēsts: studentiem surdotulka pakalpojumus valsts nenodrošinās

13.05.2011

No Labklājības ministrijas 14. aprīlī saņemta ziņa, ka Invaliditātes likumā paredzētais surdotulka pakalpojums izglītības iegūšanai nevar tikt ieviests saistībā ar ekonomisko situāciju valstī un līdzekļu nepietiekamību turpmākos gados.

Photo

Labklājības ministrija informē Saeimu par sagatavotajiem grozījumiem likumā par valsts pensijām

12.05.2011

Labklājības ministrija 11.maijā Saeimas deputātus informēja par sagatavotajiem grozījumiem likumā Par valsts pensijām.

Photo

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas