Search form

Jaunumi

Photo
Photo
Photo
Photo

Sauc palīgā ar īsziņu!

09.02.2012

Ar šādu nosaukumu LNT raidījumā „Tautas balss” 8. februārī tika parādīts sižets par 112 īsziņu nosūtīšanu palīdzības dienestam . Tajā žurnālists intervēja LNS viceprezidenti Sandru Gerenovsku.

Photo

Latvijā nedzirdīgie ārkārtas palīdzību var izsaukt, sūtot sms uz 112

09.02.2012

No februāra Latvijā nedzirdīgi cilvēki var izsaukt policiju, ātro palīdzību, ugunsdzēsējus un gāzes dienestu, sūtot īsziņu uz 112.

Photo

Pirmais raidījums ar subtitriem jau šovakar

08.02.2012

Jūsu uzmanībai pārskatāmā veidā Latvijas televīzijas sagatavotie raidījumi cilvēkiem ar dzirdes traucējumiem 1. un 7. kanālā

Photo

LTV paplašina raidījumu subtitrēšanu un surdotulkošanu

08.02.2012

No šodienas 8.februāra Latvijas Televīzija (LTV) ievērojami paplašina raidījumu un filmu pārraidīšanu ar subtitriem un surdotulkojumu. Šim projektam tiks lietota papildus piešķirtā valsts budžeta mērķdotācija. Raidījumu un filmu izvēle, ko turpmāk LTV pārraidīs ar subtitriem un surdotulkojumu, notika ciešā sadarbībā ar Latvijas Nedzirdīgo savienību un pēc cilvēku ar dzirdes traucējumiem ieteikuma.

Photo
Photo

Tulki un citi speciālisti pārceļas uz jauno ēku (foto)

07.02.2012

Pagājušajā nedēļā LNS mītnē Rīgā, Elvīras ielā 19 sākušies pārcelšanās darbi. Uz jaunām mājām pārcēlās LNS Komunikācijas centrs, LNS Zīmju valodas centrs un LNS viceprezidente Sandra Gerenovska, kura saskaņā ar LNS valdes lēmumu LNS vadīs jauno SIA „Rehabilitācijas centrs”.

Photo

Talantu šova „Krāsaini sapņi – 2” starts: pirmā kārta (foto)

06.02.2012

Par spīti lielajam aukstuma vilnim, sestdien, 4. februārī KC „Rītausma” notika teātra talantu šova „Krāsaini sapņi – 2” pirmā kārta. Tajā ceļā uz uzvaru startēja astoņi pāri, tostarp divi drosmīgi pāri no Daugavpils.

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas